Ievads

Šī grāmata domāta cilvēkiem, kas interesējas par ekstrasensoriku, parapsiholoģiju, maģiju un citām līdzīgām parā­dībām un nolēmuši spert pirmos soļus šajā jomā.



Kā iesākt? Ko darīt vispirms, un vai vispār vērts ar šīm lietām nodarboties? Vai tas nav bīstami? Uz šo un citiem jautājumiem atbildes centīsimies sniegt turpmākajās lappu­sēs.



Tomēr — brīdinām jau iepriekš — neviena no šīm atbil­dēm un piedāvātajām iespējām nav absolūti derīga visam un visiem. Pirms sākat nodarboties ar t.s. paranormālo pa­rādību pētīšanu, atcerieties, ka ikviens cilvēks ir unikāla, neatkārtojama būtne ar savu pašas likteni un sūtību pasaulē. Zāles, kas noder daudziem, var izrādīties nederīgas kādā atsevišķā gadījumā. Tāpēc lasiet mierīgi, pārdomājiet un nemēģiniet mesties no vienas galējības otrā! Atcerieties, ka visu panākumu ķīla ir mērenība un veselais saprāts — proti, paškritiska attieksme pret sevi un saviem darbiem.



Šajā grāmatā jūs neatradīsiet NLO, "vēstījumus no viņ­pasaules" un citus "ārkārtējus brīnumus". Mēs ceram pie­vērst lasītāju uzmanību dzīves ikdienišķajām norisēm, šķie­tami visvienkāršākajām parādībām. Ja vien jūs kaut ne­daudz uzmanīgāk pavērosiet savu ikdienu, noteikti atklāsiet ne mazums pārsteidzoša. Ar šo grāmatu centīsimies palī­dzēt jums kļūt veseliem kā fiziski, tā garīgi jūsu pašu spē­kiem un varbūt arī iemācīties dziedināt citus.



Mēs esam pārliecināti, ka dziednieka spējas, kā arī citi t.s. ekstrasensorie dotumi, nav nekas ārkārtējs un nenor­māls, un ikvienam no mums principā ir iespēja ar rūpīgu darbu šīs spējas sevī attīstīt.



Iespējams, daudzi no jums domā, ka tamlīdzīgu spēju izkopšanai nepieciešami īpaši apstākļi — dzīve kalnu klos­teros kaut kur Tibetā, dažādi guru un speciālu lūgšanu un maģisko formulu skaitīšana. Tomēr tas nebūt tā nav. Ne velti ikvienam no mums tiek piedāvāti tie apstākļi, kādos mēs katrs esam dzimuši. Mēs varam, un mums ir jāizmanto tieši šie apstākļi, lai cik ikdienišķi un pelēki tie mums ari neliktos. Viens no grāmatas mērķiem ir likt lasītājam parau­dzīties uz "pelēko ikdienu" no cita skatpunkta.



Grāmatā piedāvāti arī praktiski vingrinājumi — tos vi­sus iespējams izpildīt, nesagraujot jūsu ierasto dzīves ritmu un dienas režīmu.







Bez tam lasītājam tiek sniegti vairāki paņēmieni, kas visnotaļ iederas ari t.s. melnās maģijas arsenālā —



- tos ir ie­spējams pielietot, lai kaitētu, piemēram, kaimiņam. Tomēr jums jāapzinās — jūs nedrīkstat ar savu rīcību vai domām apzināti kaitēt citām dzīvajām būtnēm! Sekas šādai rīcībai var būt neparedzamas un ļoti nepatīkamas!

Viena no šai grāmatā paustajām galvenajām atziņām ir tā, ka mēs visi esam savstarpēji saistīti. Tas nozīmē, ka ik­viens no mums ir atbildīgs ne vien par savu dzīvi, bet arī par pasauli kopumā. Tāpēc, pilnveidojot sevi, cilvēks piln­veido arī Visumu. Ja jūs mēģināsiet pilnveidot sevi uz citu rēķina, Visums pretosies šādai jūsu rīcībai.

Ja nolemsiet iet sevis pilnveidošanas ceļu, jums vis­pirms jāiemācās raudzīties uz savu dzīvi kā skolu, pieredzes apgūšanas procesu, bet uz nākotni — kā jūsu šībrīža rīcības iznākumu. Tas nozīmē arī to, ka jums jāiemācās būt precī­ziem it visā, ko darāt — vai nu tā ir trauku mazgāšana, te­levizora remonts vai ekstrasensorisks darbs ar slimu cilvēku. Varbūt jums šī doma liksies neparasta — bet pat tik vienkār­šam darbam kā vakariņu pagatavošana var būt tālejošas sekas.



Ja izvēlēsieties garīgā meklētāja un dziednieka ceļu, tad jums jākļūst:
• fiziski un garīgi veseliem;
• iecietīgiem un komunikabliem;
• spējīgiem pielāgoties un iejusties jaunos apstākļos;
• paškritiskiem un objektīviem attiecībā pret savu darbī­bu — jums jāprot distancēties un aplūkot savas prob­lēmas no neitrāla "liecinieka" pozīcijām.


Ja nolemsiet nodarboties ar citu cilvēku dziedināšanu, tad jums jāapgūst anatomija un fizioloģija, un, kaut mini­māli, arī "oficiālās medicīnas" pamati.

Vispirms jums jāatceras, ka par visu, ko jūs darāt, atbil­dat tikai un vienīgi jūs, un neviens cits. Pirms sākat nodar­boties praktiski ar grāmatā aprakstītajiem vingrinājumiem,

IZLASIET VISU GRĀMATU! 

Noteikti izpildiet šeit doto tes­tu — tas ir nopietni! Atbildot uz jautājumiem, esiet godīgi pret sevi.




APGĀDS SMAILE-1999. 
Mākslinieks Ernests Mucenieks Redaktors Heinrihs Jubels 
— SIA "Apgāds Smaile", — Aspāzijas bulvāri 24-321. LV-1050, Riga, tel. 7212609. Rīkotājdirektors Andrejs Brimerbergs. 1999. - 136 Ipp. 
SIA "Apgāds Smaile"



***












***

Cilvēki tiecas uzskatīt, ka eksistē divu veidu Maģijas — Melnā un Baltā. Viena no tām veicina ļauno, bet otra — labo. Būtībā tas tā nemaz nav, jo tehniskā ziņā abas šīs maģijas ir vienādas, vienīgi to mērķi ir atšķirīgi. Turklāt ne vienmēr ir iespējams uzreiz noteikt, kas ir ļauns, kas — labs. Nogalināt ir slikti, bet ja nu jums dzīve spiež nogalināt kādu, kurš jums uzbrūk? Ja nu jums jāiznīcina traks suns? Dzīvē nekad nav viennozīmīgu situāciju. 

Bez Baltās un Melnās maģijas var izdalīt dažus "specia­lizētākus" Maģijas veidus, un katram no tiem ir savas gaišās un tumšās nianses. 

Sarkanā maģija nodarbojas ar ķermeņa fizisko veselī­bu, cīņas mākslām. 

Oranžā maģija — tās lauks ir garīgie spēki, pašpaļāvības nostiprināšana. 

Dzeltenā maģija interesējas par saprāta spēku, loģisko domāšanu, prāta darbību. 

Zaļā maģija nodarbojas ar visu, kas saistīts ar dzīvo dabu un skaistumu, mākslu, jaunradi. 

Zilā maģija ietver sevī cilvēka un dievību (Egregoru) savstarpējo attiecību spektru, kā arī nodarbojas ar pravietojumu skaidrošanu. 

Tumšzilā maģija nodarbojas ar dabas parādībām, laiku, astroloģiju. 

Tumši sarkanā jeb bordo maģija ir bīstams maģijas veids. Ia nodarbojas ar cilvēku kaislībām — bailēm, lepnu­mu, skaudību, iekāri, naidu. Lai nodarbotos ar šo maģijas veidu, nepieciešama precizitāte, iekšēja līdzsvarotība. 

Violetā maģija arī ir visai bīstama, jo tā ietver sevī visus tos aspektus, kas rodas cilvēku attiecībās ar gariem, spokiem un rēgiem — zemāko Astrālo pasauli. Praktizējot šo maģijas veidu, jāievēro piesardzība. 

Brūnā maģija nodarbojas ar Zemi un Zemes auglības veicināšanu. Lauksaimnieciskā maģija. 


Vispārējā misticisma buma iespaidā grāmatu galdi un veikalu plaukti ir pārpildīti ar dažādiem buršanas un maģi­jas ceļvežiem, tai skaitā arī pamācībām t.s. Melnajā maģijā. Lielākoties šīs grāmatas neizceļas ar satura kvalitāti, un to autori ir kaut kur kaut ko noskatījušies, bet īsti skaidri un līdz galam neko nezina. 

Lielākoties tas viss ir peļņas nolūkos sacerēts šarlatānisms, tomēr gadās arī iedarbīgu paņēmienu apraksti. Diezgan viegli iemācīties tos sīku nelietību veikša­nai (jo vairums ļaužu vienkārši nepietiek spēka un pacietī­bas kam lielākam). 

Taču jums jāņem vērā, ka šāda rīcība var izraisīt nopietnas sekas — pat tik smagas slimības kā vēzi. 

Lai kļūtu par "ekstrasensu" un varētu dziedināt citus, vispirms nepieciešams pašam kļūt veselam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru