Ūdens kodēšana. Talismani






Ūdens ir galvenā dzīvās dabas sastāvdaļa. Cilvēka ķer­meņa ķīmiskā sastāvā ir 80 % ūdens. Līdzīgi ir arī ar augiem un dzīvniekiem. Kā jau minējām iepriekšējās nodaļās, ūdens spēj "paņemt" informāciju.

Šādu informācijas "ierakstīšanu" ūdenī tad ari sauc par ūdens kodēšanu jeb apvārdošanu. Aktivizētais ūdens ienes šo informāciju organismā. Var aktivizēt, piemēram, imūn- procesus kādā no orgāniem vai arī organismā kopumā.

Informācija un enerģija ūdenī noturas ne vairāk kā 3 — 4 dienas, pēc tam tā izgaist. Ja ūdenim pievieno dažas citas vielas, t.s. stabilizatorus, tad informāciju ūdenī var noturēt arī ilgāk —10 —15 dienas. Šim nolūkam der baznīcas "svē­tais ūdens", spirts, glikoze, sāls. Tāpēc nav nozīmes sagata­vot vairāk ūdens, kā pacients spēj šajā laikā patērēt.

Kodētais ūdens jālieto šādi: jādzer 5 — 7 malki 25 — 30 minūtes pirms ēšanas, 2 — 3 reizes dienā. Jāglabā aktīvais ūdens ledusskapī +4°C temperatūrā. Pirms lietošanas to nedrīkst vārīt, jo tad visa informācija acumirklī izgaisīs!


Metode, kā pagatavot kodēto ūdeni.

1. Ņemiet trauku ar ūdeni. Nav būtiski, kas tas par ūde­ni, galvenais, lai tas atbjlstu dzeramā ūdens standartiem.

2. Ūdenim pievienojiet "stabilizatoru" — ļoti nedaudz, tikai 1 — 2 % no kopīgā apjoma.

3. Ieejiet darba stāvokli. Ar roku jeb sveci noņemiet un iznīciniet ūdenī esošo informāciju — no ūdensvada, attīrī­šanas iekārtām, ūdenskrātuves utt. Ar roku savāriet šo in­formāciju un "iemetiet" atklātā liesmā. Ja lietojat sveci, sade­dziniet uzreiz, ja jūsu rīcībā ir Baznīcas svētītais ūdens, šā­da attīrīšana nav nepieciešama, bet tādā gadījumā Baznīcas ūdenim jābūt vismaz 7 —10 % no kopīgā ūdens daudzuma.

4. Atrodoties darba stāvoklī, izveidojiet domformu tam, ko vēlaties "ielikt" ūdenī — veselas plaušas, veselu kuņģi vai hormonu sistēmas pareizu darbību utt.

5. Pastipriniet šo domformu, pieslēdzot to Egregoram. To var darīt, meditējot ar ikonas, mandalas, lūgšanas vai mantras palīdzību.

6. Sajūtot Egregora enerģijas plūsmu, virziet to caur roku vai mentālajām čakrām traukā ar ūdeni. "Uzlādēšanai" jānotiek 2 — 4 minūtes. Pēc tam izejiet no darba stāvokļa. Ūdens ir gatavs, varat to izsniegt pacientam, pievienojot nepieciešamās instrukcijas.


6. punktu var izpildīt ari savādāk. Brīdī, kad Egregora enerģija caur dziednieka roku plūst ūdenī, var ieliet ūdenī 1 — 2 izkausēta vaska pilienus. Vasks šajā gadījumā darbo­sies gan kā stabilizators, gan arī ģenerēs nepieciešamo ener­ģiju ilgākam laika posmam. Ja vaska gabaliņš būs lielāks par 1 — 2 pilieniem, piemēram, 15 — 20 grami, tad pacients, ievietojot vasku ūdenī, varēs saņemt aktivizētu ūdeni pat 3 — 5 nedēļas. Šajā gadījumā vaska aktivitāte atkarīga no tā, cik spēcīga ir jūsu veidotā domforma.



Talismani

Zināšanām par talismaniem ir ļoti liela nozīme visās okul­tajās mācībās. Maģijā tiek izšķirti divu veidu talismani — vien­kāršie talismani un pantakli. Ar vienkāršo talismanu izgatavošanu nodarbojas zemākā maģija, ar pantakliem — augstā­kā. Pēc būtības tie neatšķiras, vienīgi to iedarbības spēks ir dažāds. Dažādas ir arī enerģijas plūsmas, kas tiek iedarbinā­tas to izgatavošanā.

Talismans var būt praktiski jebkura lieta — nieciņš, ak­mens, metāla gabaliņš, uz kuru tikusi koncentrēta griba, uzmanība un ticība. Šeit īsti vietā pieminēt tibetiešu sakām­vārdu: "Pielūgsme liek atmirdzēt pat suņa sūdam".

Talismanu izgatavošanā, tāpat kā maģijā vispār, ir sva­rīgs rituāls. Precīza rituāla ievērošana zinātājam ļauj sasniegt noteiktu apziņas stāvokli, kurā viņš ar gribas koncentrāciju spēj izmainīt materiāla kristālisko struktūru, saskaņot attie­cīgā priekšmeta vibrācijas ar kāda Egregora vibrācijām. Tā­dēļ talismans — tas ir sava veida "pastiprinātājs", nēsātāja vēlmju "rezonators". Tas ir talismana izgatavošanas pirmais posms. Otrais — talismana "saskaņošana" ar nēsātāja vibrā­cijām.

Talismans var atrasties kā pasīvā, tā aktīvā stāvoklī. Pa­sīvs tas ir tikko izgatavots. Talismanu aktivizē nēsātāja energoinformatīvās struktūras, it īpaši fiziskā ķermeņa un vēlmju ķermeņa līmenī.

Tehniskā ziņā talismana izgatavošana nav sarežģītāka par ūdens kodēšanu. Ar materiālu (metālu, vasku, epoksīda līmi) tiek veiktas manipulācijas, kas līdzinās tām, kas aprak­stītas sakarā ar ūdens apvārdošanu. Tomēr, izmantojot cietās vielas (tām ir visstabilākā kristāliskā struktūra), "kods" notu­ras ilgāk — pat gadsimtiem ilgi.

Vispirms meditācijā tiek noskaidrots jautājums — kam talismans būs vajadzīgs un vai to var darināt attiecīgajam cilvēkam. Šeit jāņem vērā arī tikumiskie kritēriji. Piemēram, talismans veiksmei. Bet ja nu veiksmi vēlas iegūt zaglis?

Otrkārt, jāsaplūst ar to energoinformatīvo struktūru, kuras "pastiprinātājs" būs iecerētais talismans. Šādu stāvok­li var panākt, lasot lūgšanas, mantras, ieejot meditācijā ar domu tēlu palīdzību.

Treškārt, attiecīgais materiāls jānoved tādā stāvoklī, kad tā kristāliskā struktūra "izšķīst" — proti, vasks jāizkausē, metāls vai dzintars — jāsakarsē, epoksīda līme — jāsajauc tās sastāvdaļas.

Ceturtkārt, jāuzliek savas domformas "kods" materiā­lam. Kad iestājas meditatīvā stāvokļa maksimums (šis brīdis jāsajūt intuitīvi), šī energoapmaiņa jāfiksē materiālā — me­tāls spēji jāatdzesē, vasks jāielej aukstā ūdenī utt.

Ja strādā ar tādiem materiāliem kā mezgli, papīra lok­snes utt., tad darbs arī ir analoģisks — nezaudējot meditatī­vo stāvokli, jāsasien mezgls, jāuzzīmē "stāvokļa diagramma" vai jāuzraksta vajadzīgā formula.

Protams, talismanus var izmantot ikdienas dzīvē, lai gan šeit nozīmīgāka ir tāda sadzīviskā maģija, kas balstās uz pacietību, tuvāko mīlestību un rūpēm par citiem — kas tad arī rada sava veida makrotalismanu — ģimeni.

Rūta Kalniņa
Kā kļūt par ekstrasensu

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru