Nobeiguma vietā



Rezumējot visu iepriekš sacīto, varam minēt šādus gal­venos dziednieka darbības principus:

1. Jāatsakās no vēlmes pārsteigt publiku, šokēt, izraisīt "efektu".

2. Jāspēj būt noturīgam pret traucējumiem — proti, jā­panāk, lai apkārt notiekošais neietekmētu jūsu pašsajūtu un spējas — neņemiet vērā neizpratni, greizus skatienus, ļaunus vārdus.

3. Iekšēja neitralitāte pret darba rezultātu. 75% no visas darbības laika dziednieks veltī pats sev — ieiet darbības stā­voklī, noskaņojas, veido domformas utt. — tas galvenokārt ir tikai darbs ar sevi, Ceļš, bet konkrētie rezultāti — tikai zie­di Ceļa malās (kas nenozīmē, ka jūs varat atļauties būt pavir­ši — nebūt nē, viss ir jādara tik labi, cik vien labi jūs to spē­jat). Dziedināšanas iznākumu lai izšķir tas, kas ir spēcīgāks par jums — proti, Dievs, Liktenis jeb Gars.

4. Jāsaglabā iekšējs miers un bezkaislība. Jums jāpieslē­dzas kādam vispārcilvēciskam Egregoram, kas stāvētu pāri konfesionālajiem Egregoriem.

5. Neielaidiet sevī svešas sāpes un problēmas. Distan­cējieties no tām.

6. Ir jāprot atteikt, ja pacients "nav jūsējais".

7. Jāpalīdz tikai tad, ja cilvēks pats lūdz palīdzību. Nejau­cieties citu cilvēku dzīvē bez uzaicinājuma.

Visi grāmatā atspoguļotie vingrinājumi un manipulāci­jas ir pārbaudītas personiskajā pieredzē. Tomēr tie, tāpat kā viss cits, nav "patiesība pēdējā instancē". Patiesība vien­mēr ir konkrēta, tādēļ it visam nepieciešama diferencēta pieeja. Nedrīkst akli paļauties uz šīm "receptēm", jādomā līdzi. Tomēr — kamēr jums vēl nav personīgās pieredzes, jums jāuzticas receptēm. Autors vēlas, lai jūs, lasot grāmatu un izpildot vingrinājumus, pievērstu uzmanību tam, kā dar­bojas jūsu enerģētika, jūsu domas un iztēle. Vienīgais veids, kā vispār kaut ko var apgūt, ir iepazīt un izzināt sevi. Tikai caur sevis iepazīšanu notiek apkārtējās pasaules un Visuma izzināšana.

Grāmata nekādā gadījumā nav jāuzskata par sīku ceļve­di, tā tikai iezīmē kāda Ceļa vispārējās aprises. Ja jūtat, ka šis Ceļš ir jūsu — ejiet. Ja tas tomēr nav jūsu Ceļš — neskumstiet, gan arī jums kāds Ceļš ir sagatavots, un jums noteikti radīsies iespēja pa to iet. Tāpēc — lai jums veicas!


Šī grāmata sarakstīta, balstoties uz personisko pieredzi un izmantojot šādas grāmatas: V.I.Bogdanoviča "Psiho- korekcija ikdienas dzīvē", Linda L.Grīna "Mentālā biolokā- cija", TLobsangs Rampa "Tu esi mūžīgs", A.Ksendjuks "Kar- losa Kastaņedas noslēpums", A.Tuholka "Okultisms un ma­ģija", PHeizons "Burvestību pamati", D. Kavendišs "Rietu­mu maģija" un, protams, K.Kastaņedas grāmatas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru