Nākotnes pareģošana




Nākotne ir jau sākusies šodienā. Visam dzīvajam piemīt īpašība nedzīvot tikai šodien — koki met lapas, putni un dzīvnieki maina krāsu, gājputni dodas uz dienvidiem, bet cilvēks jautā: kas mani sagaida rīt?

Nākotnes pareģošanas mehānisms balstās uz informāci­jas nolasīšanu no Zemes energoinformatīvā lauka vai arī no cilvēka zemapziņas. Zemapziņas līmenī cilvēki šo informāciju sajūt kā intuīciju, nojausmas. Tas var notikt arī mie­gā, stipra stresa apstākļos. Cilvēks šādas spējas var iegūt arī speciāli trenējoties.

Var iezīmēt trīs galvenos pareģošanas principus: for­mālo, t.i., ar materiālu priekšmetu vai parādību palīdzību (kārtis, numeroloģija); neformālo — gaišredzība, pravietoju­mi; pareģošana. Pie jaukta tipa pareģošanas var pieskaitīt tāda tipa zīlēšanu, kur formālie dati (kāršu izlikums) tiek tulkoti ar intuīcijas palīdzību.

Nākotni var prognozēt arī ar tā saucamā motorā raksta palīdzību. Šī metode balstās uz ideju, ka jebkurā izplatījuma punktā ir iespējams iegūt informāciju par jebkuru citu izplatījuma punktu. Ekstrasenss spēj "notvert" šo informāci­ju un izpaust grafiskā veidā — kā diagrammu, ko viņš pats pēc tam atšifrē. Ekstrasenss koncentrē uzmanību vienlaikus uz rokas kustību, taustes izjūtām un vajadzīgo informāciju. Roka sāk kustību sinhroni ar pienākošo informāciju, attē­lojot to grafiski kā līnijas.

Jāpiebilst, ka tā saucamais automātiskais raksts no mo­torā raksta atšķiras ar to, ka šajā gadījumā ekstrasensa roka raksta vārdisku tekstu, nevis velk diagrammu. Šo metodi bieži vien savos seansos lieto spiritisti. Rakstītājs "darba" laikā var atrasties transā, vai arī, gluži otrādi, sarunāties ar apkārtējiem par pilnīgi citām tēmām, pat nenojaušot, ko raksta viņa roka. Vairumā gadījumu šāda parādība novēro­jama, ja spiritists kontaktējas ar būtni no zemākā astrāla. Šādi kontakti nākotnes pareģošanai neko būtisku nedod, jo zemākās astrālās būtnes mēdz būt melīgas, sniegt aplamu vai nevērtīgu informāciju. Bez tam kontakti ar zemāko astrāli var novest pie psihiskas saslimšanas. Pavisam reti šādos ga­dījumos iespējams saņemt noderīgu informāciju.



Visvienkāršākā lieta ir atbildes uz kādu konkrētu jautā­jumu noskaidrošana. Jautājumam jābūt formulētam tā, lai uz to būtu iespējams atbildēt ar JĀ vai NĒ.

Rīkojieties šādi:

Ieņemiet meditācijas sākumstāvokli. Uzzīmējiet uz pa­pīra lapas vai vizualizējiet mentālajā ekrānā sekojošu shēmu (skat. 1. zīm.). Pēc tam formulējiet jautājumu.

Gaidiet atbildi. Ja lietojat papīra lapu, jāizmanto svārstiņš. Svārstiņa lietošana gan ne vienmēr ir droša, jo tā kus­tību var ietekmēt fizikālas dabas apstākļi — āderes, sadzīves tehnikas radītie elektromagnētiskie lauki, it īpaši, ja esat iesācējs bioenerģētikā. Tāpēc labāk pielietot "mentālā ekrāna metodi". Lietojot sarežģītāku shēmu, (2. zīm.) saņemsiet niansētāku atbildi. Varat lietot ari apļveida shēmu, kur pozi­tīvās atbildes iespēja izteikta procentos. Uzdodot jautāju­mu, esiet maksimāli precīzi. Tad skatieties, kādā virzienā kustas svārstiņš (jeb skatiens jūsu mentālajā ekrānā). 

Piemēram: vai N. atdos man parādu? Skatāmies: svārstiņš virzās uz apmēram 80% iespējamības pusi. Ja pieļaujam iespējamo kļūdu ±5 — 7%, iespējamā parāda atdošanas varbūtība ir 80% ±5 — 7%. Ja saņemat šādu atbildi, tad, protams, ne­sēdiet un negaidiet, kad labpatiks beidzot ierasties N. ar jūsu naudu. Šāda atbilde parāda jums naudas atdošanas potenciālo iespēju. Jums būs jāpadarbojas ari pašiem — jā­piezvana N., jāatgādina…


Līdzīgu shēmu izmanto arī, noskaidrojot "ļaunās acs" cēloni vai citas tamlīdzīgas lietas, kur uz shēmas asīm varat uzrakstīt "aizdomās turamo" iniciāļus.


Atcerieties vienu — jūs esat atbildīgi par informāciju, kas nonāk jūsu rokās. Tam, kā jūs ar to rīkosieties, būs karmiskas sekas.


Laiks — tā nav bezgala gara lente, kas virzās caur kādas debesu rakstāmmašīnas klaviatūru, kā pieņemts domāt. Drī­zāk tas līdzinās kādai struktūrai, piemēram, kristālam, lai gan arī tāds salīdzinājums nav īsti precīzs. Laiks ir sarežģīts spēka lauks, kas izplatās daudzos atšķirīgos virzienos. Tas, ka mēs to uztveram kā secību — to nosaka tikai un vienīgi mūsu uztveres stereotipi. Lai gan viss, kam jānotiek, ir jau "iepriekš zināms", tomēr nebūt nav teikts, ka ar jums noti­kumi risināsies tieši tā. Lūk, labākais veids, kā to paskaidrot: ikviens no mums ikvienā laika brīdī saskaras ar vairākām izvēles iespējām. Dažās lietās vairāk, citās mazāk, bet brīdis izvēlei jums vienmēr būs atvēlēts. Mēs nemitīgi nokļūstam izvēles situācijās — domās, jūtās, rīcībā. No vairākām iespē­jām mēs kaut kādu iemeslu dēļ izvēlamies vienu. Kāpēc? Vai vainīgs "ļaunais liktenis"? Nē, mēs izvēlamies tā, kā esam PIERADUŠI izvēlēties. Šis viens virziens, ko izvēla­mies, ari ir jau "iepriekš zināms" — tāpat kā visi citi iespēja­mie. Tomēr pašā izvēles brīdī mēs esam relatīvi brīvi, mēs varam izvēlēties jebkuru no daudzajiem virzieniem. Tāpēc mēs savu dzīvi varam izmainīt. Lielākā daļa cilvēku nav brī­vi, jo akli seko saviem paradumiem, atkarībām, aizspriedu­miem un ilūzijām, kas tad arī izdara izvēli viņu pašu vietā. Talantīga zīlniece sajūt "virzienu" — likteņa līniju, kas cilvē­kā dominē dotajā brīdī. Nekur nav teikts, ka tā noteikti no­tiks, vienkārši tajā brīdī tas ir "visiespējamākais" variants. Tas nenozīmē, ka nepastāv citi likteņa varianti — pat tad, ja cilvēks atrodas smagā aizspriedumu un paradumu jūgā.

Tāpēc, izklāstot cilvēkam "visiespējamāko variantu", jā­būt ļoti uzmanīgam, jo, sniedzot cilvēkam šādu informāciju, jūs to "nostiprināt". Iespēja, ka šis variants īstenosies, pie­aug. Tādējādi jūs iejaucaties otra cilvēka dzīvē. Vēl šai sakarā jāatgādina par lāsta un svētības lielo nozīmi cilvēka dzīvē. Ar savu gribasspēku un enerģiju cilvēks — it īpaši, ja tas ir enerģiski spēcīgs cilvēks — var izmainīt citu cilvēku "likte­ņa līnijas". Tās var tikt izdarīts tikai caur cilvēka zemapzi­ņu — vietu, kur tiek veikta patiesā izvēle.


Bet tagad — praktisks vingrinājums.

1. Izejas pozīcija, iezemēšanās.

2. Pieslēgšanās Egregoram.

3. Pārdomājiet jūs interesējošo jautājumu. Formulējiet to tā, lai būtu iespējams atbildēt ar JĀ vai NĒ.

4. Mentālajā ekrānā iezīmējiet lielus JĀ un NĒ. Kad esat uzdevuši jautājumu, aplūkojiet šos uzrakstus. Tās, kurš ie­mirdzēsies, būs jūsu atbilde. Nemēģiniet sevi apmānīt!

5. Nodzēsiet un izgaisiniet domformas, izejiet no medi­tācijas.


Šī vingrinājuma laikā aktivizējas jūsu emocionāli tēlainā pasaules uztvere. Jūs izolējaties no apkārtējās ikdienas un nonākat kontaktā ar noosfēru. Šāds stāvoklis — "apskaidrī­ba" — var rasties arī spontāni. Tas ir izmainītas apziņas stāvoklis, kurā notiek intuitīva problēmas risināšana. Tamlī­dzīgas "apskaidrības" (satori) piemēru vēsturē ir diezgan daudz, Tā, piemēram, portugāļu ģeogrāfs E. Helkess iezīmē­ja globusā Antarktīdu 50 gadus pirms tās atklāšanas. Šis stāvoklis saistīts ar emocionālu pacēlumu, "iedvesmu".

Šāda stāvokļa surogātu mēdz sasniegt ar narkotiku, al­kohola palīdzību. Tāpēc zemas kvalifikācijas burvji visos laikos izmantojuši psihotropos līdzekļus — magones, kaņe­pes, dažādas sēnes. Atšķirībā no meditatīvajām tehnikām, kas sekmē personības attīstību, šādas metodes ar laiku no­ved pie personības degradācijas. Lai sasniegtu "satori", nav nepieciešami "burvju dzērieni", vienīgais, kas vajadzīgs — godīgi ielūkoties sevī, attīrīt savu apziņu un pieslēgties kā­dam no Egregoriem.


Vēl kāds vingrinājums:

1. Izejas pozīcija, iezemēšanās.

2. Izsauciet mentālajā ekrānā trīs apļus. Viens no tiem lai atbilst trim gadiem, otrs — vienam gadam, trešais — se­šiem mēnešiem.

3. Padomājiet par lietu, ko jūs vēlētos īstenot. 'Iā var būt jebkura lieta — tomēr vēlme jānoformulē precīzi. Formulējiet trīs vēlmes.

4. Iztēlojieties, ka šīm trim vēlmēm jāievietojas jūsu tri­jos apļos. Necentieties tās ievietot tur paši, vienkārši vērojiet, kurp tās virzās. Pievērsiet uzmanību savām sajūtām. Ja kāda no vēlmēm neievietojas nevienā no apļiem, atkārtojiet visu no sākuma, izvēloties citus laika termiņus.

5. Izgaisiniet visu radīto un izejiet no meditācijas.

Līdzīgā veidā var prognozēt ari veselības stāvokli. Tas, ko jūs ieraudzīsiet savā ekrānā, ir jūsu "spēcīgākā likteņlīni- ja" šobrīd. Ja izjutīsiet aktīvu vēlmi to mainīt — dariet to. Jūs varat izmainīt savu likteni — tas ir reāli. Tikai tādā gadīju­mā jums nāksies izmainīt arī savu attieksmi pret dzīvi, para­dumus, uzskatus…

* * *

Cilvēks, kurš iet Garīgo Ceļu, iesākumā virzās kā pa miglu: zināšanas šķiet neskaidras, pretrunīgas, grūti pielie­tojamas praksē. Pārliecība un precizitāte parādās krietni vēlāk. Ļoti svarīgi ir paļauties uz Intuīciju. Ari Intuīcija ir veids Ceļa īstenošanai. Ja cilvēks pacietīgi turpina iet šo ceļu, tad ar laiku viņš sasniedz Skaidrību. Sākotnēji Pasaules aina izliekas neskaidra, miglaina. Patiesības izpratne šķiet neiespējama. Cilvēks vēl nespēj pieslēgties Augstākajiem Egregoriem. Ar laiku Patiesība sāk atklāties — ejot Ceļu, cilvēks sāk izprast, kas slēpjas aiz sakrālajiem tekstiem, mācī­bām. Cilvēks ari pats izmainās.

Nav nekādu Slepeno zināšanu, kas būtu "jāatklāj". Par "slepenu" cilvēki dēvē to, ko vēl nav spējīgi adekvāti uztvert.

lapēc nav jābrīnās, ka baznīca nosoda zīlēšanu, pareģo­šanu utt. Kā jau minējām, — ja zīlniece pasaka vēl garīgi mazattīstītam cilvēkam kādu no "likteņa līnijām", viņa līdz ar to "nostiprina" šo versiju. Ta ir iejaukšanās cita cilvēka dzīvē. Šī iemesla dēļ patiesas spējas pareģot nākotni parasti piemīt tikai garīgi augsti attīstītiem cilvēkiem, kuriem vairs nav egoistiskas motivācijas. Šādi cilvēki neizlietos savas spē­jas nepienācīgi. Lielākā daļa "zīlēšanas salonu" darbinieku kaut ko zina un spēj, bet viņu lielākā nelaime ir tā, ka bieži vien viņi neizprot slēptākās, dziļākās cilvēka likteņa likumsa­karības.

Zīlēšanas teorētiskie pamatprincipi ir ļoti vienkārši — nākotnes notikumi briest mūsu šodienā. Tie atkarīgi no mū­su šodienas domām, vēlmēm, rīcības. Ikvienam jautāju­mam, ko mēs esam spējīgi šodien uzdot, jau ir gatava atbil­de, tātad — tā ir tikai "jānolasa", jāpārveido no vienas zīmju sistēmas otrā. To var darīt, piemēram, telepātiski, vai arī ar simbolu — kāršu, rūnu — palīdzību. īstam Meistaram šie simboli paši par sevi nav nepieciešami, jo Meistara rokās runā ikviens priekšmets. Simboli, piemēram, 'lāro kārtis, var kalpot arī kā instruments zīlnieka apziņas noskaņošanai uz "vēlamo vilni". Ja nu jūs tomēr vēlēsieties zīlēt citiem, tad būtu vēlams ievērot sekojošo:

• klusums un miers jūsu darba telpā;

• nav vēlams zīlējot sakrustot rokas, kājas; pēdas vēlams atraut no grīdas (Zemes);

• kārtis jāliek ar labo roku, rūnas — ar kreiso, kafijas tasīte ar biezumiem jāapvērš otrādi, turot to kreisajā rokā, virzienā prom no sevis;

• zīlēšanas galdam jābūt apsegtam ar kaut ko sarkanu.

Jums jāparūpējas ari par savu personīgo aizsardzību — neņemiet "sevī" svešu informāciju. Padomājiet, vai cilvēks, par kuru ienāk šī informācija, spējīgs to adekvāti uztvert. Pats galvenais — nekādu padomu, nekādu savu spriedumu, nekādas savu uzskatu uzspiešanas citiem! Tas, kurš jautā, lai pats tiek skaidrībā ar jūsu sniegto informāciju. Jebkurā situācijā cilvēkam pastāv vairākas rīcības iespējas. Tās lai izvēlas viņš pats.

Jūsu sniegtajai informācijai jāsekmē cilvēka garīgā izaugsme, nevis tā jātraucē.

Rūta Kalniņa
Kā kļūt par ekstrasensu

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru