Auras un čakras




Jau iepriekšējās nodaļās stāstījām, ka cilvēkam ir vairāki "smalkie ķermeņi" un aura. Aura ir cilvēka biolauks, ener­ģētiskais starojums. Daudzi iesācēji saskata to kā gaiši pelē­ku starojuma joslu. Bieži vien auras pētīšanai eksatrasensi lieto "mentālo ekrānu" jeb Trešo Aci, kas ļauj ieraudzīt auru visdažādākajās krāsās un izlietot tās diagnostikā. Veselīga aura pēc formas ir olveidīga, vienmērīgi aptver visu cilvēka ķermeni, priekšpusē būdama nedaudz biezāka. Pirmās nokrāsas ir tīras, mirdzošas, starojums — vienmērīgs. Slima cilvēka aura sāk bālēt un dažos gadījumos pat izgaist vēl pirms cil­vēka nāves. Personām, kas slimo ar garīgu slimību — šizof­rēniju (personas dalīšanos), arī aura bieži vien izskatās nevienmērīga, it kā sastāvoša no vairākām daļām. Pašā augšējā veselīgas auras daļā var saskatīt kaut ko līdzīgu gaismas strūklakai, ko Austrumos dēvē par Ziedošo Lotosu. Tas mai­na krāsu atkarībā no cilvēka noskaņojuma — tāpat kā aura kopumā. Pēc auras krāsas var spriest par cilvēka garīgās attīstības līmeni, garīgo un fizisko veselību. Tomēr nav iespējams visām daudzveidīgajām auras nokrāsām sniegt precīzu un sīku aprakstu, jo, pirmkārt, — krāsu uztvere mēdz būt visai subjektīva, otrkārt, — iesācējam sīkus aprakstus nebūs iespējams izmantot.

Ir svarīgi ne tikai auru ieraudzīt, bet arī zināt, ko konkrē­tā krāsa šim konkrētajam cilvēkam nozīmē tieši šobrīd. Au­ra — enerģijas plūsmas — atrodas nepārtrauktā kustībā, un tāpēc arī krāsas izmainās, pārvēršās, sajaucās. Ik reizi aura jāskatās tā, it kā jūs to darītu pirmo reizi dzīvē. Tomēr attiecībā uz krāsām eksistē zināmi vispārēji principi.

MELNĀ KRĀSA

Nāves un sagrāves krāsa. Var vēstīt par depresiju, it īpaši, ja tā parādās ap galvu. Bet, no otras puses, — nāve ir dzīvības pretstats, un pēc nāves seko katra jauna dzimšana. Tādēļ šāds stāvoklis var būt arī pirms jauna uzplaukuma, atdzimšanas. No šāda redzes viedokļa melnā ir atzīstama krāsa, kas attīra dvēseli no vecā. Lai atdzimtu jaunais, jāiet bojā vecajam.

PELĒKĀ KRĀSA

Skumjas, garlaicība, nespēks, bieži vien zem šīs krāsas maskējas arī bailes, dusmas, skaudība.

BRŪNĀ KRĀSA

Brūnā ir Zemes krāsa, tā norāda uz spēcīgu saikni ar fizisko plānu. Ja tā ir bāla, izplūdusi, tad var spriest par cil­vēka enerģijas novājināšanos, iespējams, vampīrisma vai kādas nevēlamas saiknes rezultātā (t.s. lāsti).

ZAĻĀ KRĀSA

Mūžības, evolūcijas, radīšanas, pieauguma krāsa. Tas klātbūtne aurā liecina par dziednieka spējām, par to, ka cilvēkam ir mērķis dzīvē. Gaiši zaļa nokrāsa norāda uz garī­gas attīstības procesiem, cerībām. Nepatīkama zaļā nokrā­sa — slikts raksturs, zaglīgums.

GAIŠZILĀ KRĀSA

Visbiežāk norāda uz seksuālām kaislībām, bet tā var liecināt arī par aizrautību darbā (seksuālās enerģijas trans­formāciju), norādīt uz saikni ar mākslu, reliģiju, mūziku.

TUMŠZILĀ KRĀSA

Radīšanas, pašizpausmes krāsa. Tā izteic vīrišķās dabas sievišķo pusi. Norāda uz cilvēka aizraušanos ar idejām, reli­ģiju-

ORANŽĀ KRĀSA

Dziedinoša krāsa, norāda uz vīrišķo sākotni. Ja tā re­dzama aurā — šim cilvēkam piemīt dziednieka spējas, bet pats viņš šajā brīdī atrodas izaugsmes un pašdziedināšanās stadijā.

DZELTENĀ KRĀSA

Skolotāju krāsa, intelekta un gudrības krāsa. Šī krāsa apzīmē vēl neapzinātā apzināšanās procesu. Visbiežāk šī krāsa atrodas ap galvu kā nimbs: atcerieties svēto attēlus. Tā liecina par tieksmi uz pārdomām, meditāciju, piesardzī­bu. Jo tīrāks šīs krāsas tonis, jo garīgāks cilvēks.

ROZĀ KRĀSA

Intuīcija, instinktīvas zināšanas, pareģošana. Arī jaunī­bas, iemīlēšanās, vēl nenobriedušas personības krāsa.

SARKANĀ KRĀSA

Emociju, dzīves, kaislību krāsa. Jebkura veida spēcīgas jūtas, tai skaitā ari dusmas, naids, skaudība, kaisle. Tumša nokrāsa norāda uz emociju apspiešanu, gaiša, tīra — uz patiesīgumu, uzticību, līdera dotībām.

PURPURKRĀSA

Garīgums, uzticība ideāliem, patiesa reliģiozitāte, pras­me meditēt.

ZELTAINA KRĀSA

Vīrišķība, pašapziņa, intuīcija. Ne velti svētie tiek attēloti ar zeltītiem nimbiem. Zeltainā krāsa liecina par laimi, garīgu attīstību, attīrīšanos, dziedināšanu.

SIDRABAINĀ KRĀSA

Līdzīga nozīme kā zeltainajai nokrāsai, taču sidrabaina auras krāsa sastopama daudz retāk. Norāda uz unikālām pa- rapsiholoģiskajām spējām (levitācija, telekinēze, telepātija, mediumistika).

BALTĀ KRĀSA

Visaugstākās garīgās pilnības krāsa. Apskaidrība, attīrī­šanās.

VIOLETĀ KRĀSA

Dievišķās Mīlestības krāsa. Tas klātbūtne aurā norāda uz to, ka šim cilvēkam ir spēcīga Egregoru aizsardzība, ka viņš gatavs pārejai augstākos plānos.




Auru "lasīšanas" princips ir līdzīgs tam, kā "lasa" kārtīs, jo auru krāsas skaidrojamas to savstarpējās attiecībās, kop­sakarībās. Tā, piemēram, ja jūs tumši sarkanu toni redzat sirds apvidū, tad to var tulkot kā dusmas, kas nāk no cilvēka būtnes dziļumiem. Iespējams, šis cilvēks guvis emocionālu traumu. Oranža josliņa ap šo tumšo plankumu liecina, ka cilvēks jau atrodas atveseļošanās stadijā.

Ja vienlaicīgi galvas apvidū redzams zaļš un dzeltens, var izdarīt secinājumu, ka cilvēks, pārciešot sāpes, attīrījies un atklājis sev jaunus ceļus, ir uzsācis pašrealizācijas proce­su.

Krāsa var parādīties arī ap čakrām joslu veidā, tā var izskatīties kā izplūduši plankumi, krāsas var būt arī jauktas. Ļoti reti sastopamas auras, kas sastāv tikai no 1 — 2 krāsām. Auras krāsas mainīšanās liecina par smalkākajām un delikā­tākajām prāta stāvokļa izmaiņām. Auras pamatkrāsas mai­nās lēnāk — nedēļām, mēnešiem, dažreiz arī gadiem ilgi.


Izcilais krievu rokmūziķis Boriss Grebenščikovs dzied:

Tie, kas mūs zīmē, zīmē mūs sarkanus uz pelēkā.
Krāsas vien paliek krāsas, bet es runāju par citu ko:
Ja vien mācētu, es tevi zīmētu
Starp zaļiem kokiem, zeltainā zilgmē.


Ja tulko šo poētisko metaforu ezotērikas valodā, tad sarkans uz pelēka — tā ir agresija (dumpis) uz skumju, nomāktības fona, bet zeltīts un zilgans tonis — vīrišķība, attīrīšanās. Zaļie koki — cerība, rūpes par līdzcilvēkiem.

Bez "auru lasīšanas" pastāv vēl arī citi veidi, kā pētīt biolauka struktūru ar rāmīti jeb svārstu (kad skatās biolauka konfigurāciju), ar rokām — pacienta klātbūtnē vai arī pēc attēla, pondemotorā raksta veidi utt.

"ziediņš". Atkarībā no tradīcijas un pasaules uzskata tiek minēts dažāds čakru skaits. Piemēram, Indijā un Ķīnā tiek minētas 10 čakras, bet Tibetā — 6. Daži filosofi saista čakras ar iekšējās sekrēcijas dziedzeriem… Mēs aplūkosim tradi­cionālās pamata čakras (7) un papildus čakras (4).

Enerģētiski nespēcīgam, garīgi neattīstītam cilvēkam čakras mēdz būt neskaidri pelēkā krāsā un pēc izmēra ne­pārsniedz divlatnieka monētu. Augot apziņas līmenim, čak­ras atveras, izmainās to krāsa, rodas iespēja tās atvērt un aizvērt pēc vajadzības.

Pastāv visai daudz veidu, kā "lasīt" čakras, mēs aplūko­sim tās kā indivīda vispārējā stāvokļa indikatorus.

Aplūkojot čakras saistībā ar ķermeņa daļām, ņemiet vē­rā, ka šādas saistības parastā nozīmē nepastāv, čakras parā­dās cilvēka smalkajos ķermeņos. Par to "atrašanās vietām" fiziskajā ķermenī jārunā visai nosacīti. Enerģija, kas vērsta uz kādu no čakrām, ietekmē arī fizisko ķermeni.

Visas septiņas galvenās čakras savstarpēji saistītas ar enerģētisku kanālu (kas ietilpst t.s. Kundalini sistēmā). Šis kanāls attiecībā pret fizisko ķermeni atrodas paralēli mugur­kaulam, mazliet tā priekšpusē.

Viss tas, kas traucē fiziskā ķermeņa normālu darbību, var sagraut arī čakras. Piemēram, spēcīga baiļu sajūta izsauc nepatīkamu sajūtu "zem lāpstiņas" kā arī zarnu trakta dis­funkciju. Ja tiek bieži pieminēts kas slimīgs, nepatīkams, tas nosēžas čakrā, bremzē un bloķē enerģijas plūsmas, kas nāk caur šo čakru. Kā fiziski, tā arī psihiski traucējumi var celties no tā, ka čakrās tiek aizturēta enerģija, un tāpēc eks­trasensi ļoti bieži runā par čakru korekciju un attīrīšanu.




Čakru atrašanās vietas un funkcijas:





1. MULADHARA.

Mantra: LAM. Simbols: kvadrāts, ku­ra centrā atrodas trijstūris. Vīriešiem šī čakra atrodas mu­gurkaula pamatnē, bet sievietēm — starp olnīcām. Tā arī ir vienīgā čakra, kas abiem dzimumiem izvietota atšķirīgi. Fi­zioloģiski tas ir cilvēka kustību centrs, kura traucējumu rezultātā iestājas paralīze. Tā tiek dēvēta arī par "izdzīvoša­nas" čakru, jo saistīta ar mehānismiem, kas uztur cilvēkā fizisko dzīvību, fizisko ķermeni. Ja, piemēram, jums draud nepatikšanas mājās, darbā, uz ielas, jūs noteikti "atrodaties muladharā", t.i., visi jūsu spēki veltīti dzīvības pamatu aiz­sardzībai, pašsaglabāšanās instinktam. Psihofizioloģiskās izpausmes: lepnība, dusmas, patmīlība, aprēķins, alkatība. Vadošā planēta: Marss, kaut ari daži avoti norāda uz Saturnu. Krāsa: sarkana. Efekti, kas parādās darbā ar šo čakru: pastiprinās imunitāte, paaugstinās dzīves tonuss, atgriežas dzīvesprieks, optimisms.


2. SVADHISTANA

Mantra: VAM. Simbols: jūras bries­monis. Atrodas 4 — 6 cm zem nabas. Šī čakra koncentrē seksuālo enerģiju, to izmanto tantra jogas sekotāji. Viņiem tā ir meditāciju centrs, jo viņi fokusējas uz seksuālo savie­nošanos kā uz organisma augstāko stāvdkli un izpausmes veidu un ar tā palīdzību sasniedz arī nirvānu. Psihofiziolo­ģiskās izpausmes: paaugstināta seksualitāte (līdz pat nimfomānijai un satiriāzam), apziņas ierobežotība, bezatbildība, skaudība, aizdomas, tieksme uz baumošanu, žēlošanos. Uz šīs čakras rēķina "strādā" radošie cilvēki — zinātnieki, dzej­nieki, rakstnieki, mūziķi. Tādēļ viņu sievas (vai vīri) mēdz teikt, ka labs zinātnieks ir slikts laulātais draugs, jo šī cilvēka seksuālā enerģija sublimējas jaunradē. Bez tam caur svad- histanu mēs uzturam emocionālas saiknes. Ar svadhistanas palīdzību mēs uztveram citu cilvēku emocijas — šeit atro­das t.s. "gaišjutības" pamats. Daudziem šī gaišjutība ir labi attīstīta, bet viņi nespēj to kontrolēt. Zināmā mērā tāds jūtī- gurns ir noderīgs, jo ļauj būt iejūtīgam pret cilvēkiem, pa­līdz nojaust bīstamas situācijas. Bet esiet piesardzīgi — plaši atvērta nekontrolējama svadhistana var novest pie emocio­nālas traumas. Piemēram, cilvēks satiek paziņu, kurš uz jautājumu "kā iet?" sāk klāstīt savas nelaimes — tas un šitas slikti, bet tas — pavisam šausmīgi. Cilvēks līdzjūtīgi klausās to visu un pakāpeniski sajūt arvien lielāku nogurumu un nomāktību, bet paziņa turpina ceļu nomierinājies un mundrs (labi paēdis!). Viņš uz šo cilvēku bija "meties", un tas bija "paņēmis". Protams, enerģētiski. Daži cilvēki tādus "izklupienus" izdara nejauši, citi — tīšām. Pēc autoru domām, vislabāk ir tāda tipa cilvēkus (atcerieties nodaļu par vampī- rismu) noskaidrot, izanalizēt situāciju un, kontaktējoties ar tiem, būt piesardzīgiem, neaizmirst par aizsardzību. Va­došā planēta: Merkurs vai Jupiters. Krāsa: oranža. Efekts, kas parādās strādājot ar svadhistanu: tikumiskā izaugsme, spēja sublimēt alkatību, skaudību un iegribas jaunradē. Blakusefekts: veiksme darījumos.


3. MANIPURA.

Atrodas 5 — 7 cm virs nabas Saules pi­numa projekcijā. Mantra: RAM. Simbols: auns. Tai pakļaujas visi vēdera dobuma orgāni, no tās atkarīgs cilvēka fiziskais spēks un griba, kā arī bailes, alkatība, meli, cietsirdība, greiz­sirdība, nodevība. Tieši tādēļ visi kun-fu un karatē triecieni sākas no manipuras līmeņa (trieciena brīdī enerģija "izlādē­jas" no dūres un satriec mērķi). Trešā čakra ir ķermeņa ener­ģijas pārdales centrs, šeit mūs tur bailes — atklātas vai slēp­tas; daudzas nevēlamas-enerģētiskās saiknes sākas no mani­puras. Vadošā planēta: Saule vai arī Marss. Krāsa: dzeltena. Efekti, kas rodas strādājot ar manipuru: fiziskā un radošā potenciāla palielināšanās, spēja ar vārda spēku iedarboties uz citiem cilvēkiem. Blakusefekts: prasme skaidri un kon­krēti izteikt savu viedokli.


4. ANAHATA

Sirds čakra. Mantra: JAM. Čakra atrodas krūšu centrā, tā saistīta ar labestību, maigumu, līdzjūtību. Tie, kam tā plaši atvērta, spēcīgāk nekā citi izjūt apkārtējo ļaunumu, cieš no nelietībām, ļaundarībām. Sirds čakra mūs vieno ar citiem cilvēkiem un liek mums patiesi mīlēt pašiem sevi (nejaukt ar egoismu un narcismu). Aizvērta sirds čakra liecina par goda jūtu trūkumu, visticamāk — šāds cilvēks ir sevī nocietinājies egoists. Psihotizioloģjskās parādības ir divējādas. No vienas puses: neizlēmība, pārliecības trū­kums, nepacietība, slinkums, augstprātība, nemiers, sīku­maina rosība. No otras puses: mīlestība, radošas spējas, cerī­bas, iedvesma, ticība. Vadošā planēta: Venēra. Krāsa: zaļa. Efekti, kas rodas darbā ar šo čakru: "iņ" un "jaņ" elementu līdzsvarošanās, kontrole pār jūtām un to izpausmēm, paš­pārliecinātība, prasme harmonizēt apkārtni.


5. VIŠUDHA

Atrodas pie rīkles pamatnes. Mantra: HAM. Tā ir mīlestības un komunikabilitātes čakra, emocio­nāli garīgās darbības čakra. Sievietes bieži vien "mīl ar rīk­li" — ieraugot mīļoto, viņām aizraujas elpa… Ja jums ir ko teikt, bet jūs atturaties, tad agri vai vēlu jums attīstīsies ar elpošanas ceļiem saistītas slimības. Ļaudīm, kam rīkles čakra atvērta un labi attīstīta, piemīt pravietošanas spējas. Pilnībā vai daļēji aizvērta rīkles čakra norāda uz trūkumu un nelai­mi. Vadošā planēta: Jupiters, arī Merkurs. Krāsa: gaiši zila. Efekti: miers, harmonija, labestība, prasme skaidri un sapro­tami izklāstīt lietu būtību. Plaši atvērta čakra mēdz būt pra­viešiem un mācītājiem.


6. ADŽNA jeb TREŠĀ ACS

Tā ir saistīta ar epifīzi. Man­tra: AUM. Adžna nosaka cilvēka paredzēšanas spējas, gaišredzību. Adžna kalpo tēlu radīšanai "mentālajā ekrānā", kas ļauj mums ieraudzīt auras, čakras, āderes, u.tml. Tās cita funkcija ir ļaut mums apjaust apkārtējo domas un vie­dokļus. Tā saistīta arī ar domformu radīšanu. Daudzas mis­tiskas tradīcijas apraksta Trešās Acs atvēršanos kā īpašu No­tikumu, jo tas zināmā mērā vainago kādu garīgās attīstības posmu. Lai kļūtu par pilnvērtīgu dziednieku, nepieciešams atvērt Trešo Aci. Vadošā planēta: Saturns vai arī Mēness. Krāsa: tumši zila. Efekti: atbrīvošanās no visa pasaulīgā, lietu būtības izpratne, garīga apgaismība, gudrība, prasme strādāt ar Karmu. Šī čakra plaši atvērta gaišreģiem.


7. SAHASRARA

Kroņa čakra. Atrodas 1 cm virs galv­vidus — "Brāmas cauruma". Ekstrasenss to redz kā "gais­mas strūklaku" auras virspusē — Ziedošo Lotosu. Šī čakra saistīta ar psihiskajām saslimšanām. Tā saista mūs ar Virsapziņu, tīro intuīciju. Meditācijas laikā caur sahasraru nolaižas Egregora enerģija un virzās uz pārējām čakrām. Kroņa čak­ra palīdz saņemt zināšanas no Zemes informatīvā lauka. Visuma un Zemes enerģijas ir savstarpēji saistītas, un to precīza izmantošana ļauj dziedniekam "strādāt Plūsmā", t.i., kļūt par dziedinošā Visuma enerģijas "vadītāju". Mantra: VISARGA (īpaša skaņa sanskritā). Krāsa: violetā. Vadošā planēta: Saule. Efekti, kas var rasties, strādājot ar šo čakru, grūti prognozējami un aprakstāmi — šeit iespējama gan aktīva iesaistīšanās noosfērā, gan augstāko centienu realizā­cija, gan daudz kas cits.


Tūdaļ jābrīdina lasītājs no nemākulīgiem eksperimen­tiem ar augstākajām čakrām — tas ir bīstami jūsu garīgajai veselībai!

Čakras atvērtības pakāpe atspoguļo cilvēka attīstības līmeni, un maksimāli attīstīta sahasrara liecina par tīro intuī­ciju, gaišredzību. Meditējot un akcentējot šo čakru, jūs sasniegsiet pilnīga miera un kosmiskās apziņas stāvokli. Jāņa Atklāsmes grāmata un Nostradamusa pareģojumi acīmre­dzot rakstīti tieši šādā stāvoklī. Sahasraru izmanto arī mēdiji spiritisti, kad tie pamet savus ķermeņus un ļauj gariem ru­nāt caur savām balssaitēm. Mediumistiskais transs ir ļoti sarežģīta un bīstama parādība, it īpaši nesagatavotiem cilvēkiem. Pēc grāmatas to apgūt ir praktiski neiespējami, tam nepieciešamas nodarbības prasmīga meistara vadībā.


Bez jau pieminētajām galvenajām čakrām pastāv arī pa­pildus čakras — divas atrodas kāju pēdās, bet divas — plauks­tās.

Pēdu čakras palīdz uzturēt cilvēkam saikni ar Zemi. Tas ir svarīgi, lai saglabātu līdzsvaru starp Zemes un Visuma enerģijām cilvēkā. Aizvērtas pēdu čakras noved pie tā, ka Zemes enerģija neieplūst cilvēkā un viņš jūtas "izsists no sliedēm", nedrošs. Mēdiji, praktizējot transu, gluži otrādi, — cenšas atraut kājas no Zemes, izolēties no tās, t.i. — samazi­nāt kontaktu ar fizisko plānu. Lai pēdu čakras tiktu atvērtas, ieteicams katru dienu noiet 10 000 soļu, vēlams — basām kājām.

Plaukstu čakras ir radošās, veidojošās enerģijas atraša­nās vieta, 'tas atrodas viduspunktā starp lielo un rādītāj­pirkstu. Čakras "darbojas", kad mēs kaut ko darām. Tāpēc dziednieki izmanto ārstēšanas praksē rokas kā enerģijas uz­tvērējus un pārraidītājus.




Bet tagad vingrinājums, kas palīdzēs jums apgūt auru kā ari cita veida domformu "lasīšanu" mentālajā Ekrānā.

1. Ieņemiet izejas pozīciju un iezemējieties. Izjūtiet no augšas nākošo enerģijas plūsmu.

2. Aizveriet acis un iztēlojieties rozi. Var arī iztēloties ko citu. Aplūkojiet šo tēlu, cik sīki un detalizēti vien spējat. Rozes krāsu izvēlieties pēc patikas.

3. Izgaisiniet šo rozi un radiet citu — vēl skaistāku, pil­nīgāku. Aplūkojiet to, izgaisiniet. Dariet to kādas 4 — 5 rei­zes.

4. Radiet rozi un personificējiet to ar kādu subjektu — cilvēku, dzīvnieku, parādību u.tml. Ļaujiet šī subjekta ener­ģijai piepildīt rozi. Tad aplūkojiet rozi — vai tā novīst, nomet dzeloņus, izmaina krāsu, saliecas?

5. Radiet iztēlē Sauli un ļaujiet tās stariem krist uz rozi. Pievērsiet uzmanību tam, kā stari saskaras ar rozes ziedla­piņām, t.i., kā saskaras un sadarbojas enerģijas. Izpētiet to visu un izgaisiniet radītos tēlus.

6. Radiet rozi un Sauli arī citām lietām vai cilvēkiem. Salīdziniet tos. Tādā veidā jūs spēsiet iemācīties "lasīt" jeb­kuru cilvēku, pat tos, kurus jūs savā dzīvē nekad neesat redzējuši.

Katrai ainai jābūt dziļi individuālai. Piemēram, — roze noliecas prom no Saules — šis cilvēks vēl nevēlas būt spēcīgs un vesels, vai, teiksim, apvītuši roze tiecas pret Sauli — tas var liecināt par cilvēka pāreju no vecā dzīves uztveres veida uz jauno, rakstura, dzīves stila izmaiņām. Stiprs, zaļoksns stumbrs var norādīt uz cilvēka ciešo saikni ar Zemi, fizisko plānu. Tas, ko rakstījām par auru krāsām, var palīdzēt jums izprast, kā izmainās rozes nokrāsa. Visas iztēlē radītās ro­zes jāizgaisina.

7. Radiet rozi pats sev. Novērtējiet to un centieties kaut nedaudz izmainīt uz labo pusi. Izgaisiniet to.

8. Iztēlojieties, ka caur 7. čakru jūsu aurā un ķermeni ieplūst liela zeltaina Saule.

9. Izejiet no meditācijas.


Centieties, lai pēc katra šāda vingrinājuma jūs kļūtu labāks, tīrāks, pilnīgāks. Kontrolēt sevi — nozīmē kontrolēt savu likteni.

Ja jūs "skatāties" citu cilvēku, jūsu interesei jābūt pama­totai. Arī "skatīšanās" ir iejaukšanās cita cilvēka biolaukā, tāpēc jābūt uzmanīgiem. Ievērojiet ētikas normas!


Rūta Kalniņa
Kā kļūt par ekstrasensu

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru