Pakļaušanās kontrolei



Vienīgais veids, kā neļaut citiem valdīt pār mani,
ir pašam sākt valdīt pār viņiem!

  
Vai tu bieži sauc sevi par apstākļu un apkārtējo cilvēku upuri? Vai bieži domā, ka situācija valda pār tevi? Ja tā ir, acīmredzot tu baidies no iespējamas pakļaušanas un tāpēc centies valdīt pār citiem. Tu domā: "Ja es tā nedarīšu, citi valdīs pār mani." Taču, izmisīgi baidoties no kontroles, tu nosūti citiem atbilstošas vibrācijas un rezultātā piesaisti tieši to, no kā visvairāk baidies.

Citi var ietekmēt tevi tikai tad, ja tu to pieļauj. Tātad bailes no iespējamās kontroles norāda uz pašpārliecības trūkumu. Savu pašpārliecību tu vari vairot, bez ierunām akceptējot un mīlot sevi. Vēl kāds lielisks veids, kā iznīdēt sevī bailes no iespējamās kontroles, ir pilnīga pakļaušanās Radītājam. Turklāt, tiklīdz tev vairs nebūs bail, ka citi varētu tevi kontrolēt , tu pārstāsi kontrolēt citus. Akceptējot citus tādus, kādi viņi ir, tu atļauj viņiem dzīvot savu dzīvi tā, kā viņi to vēlas. Un tad arī citi cienīs un akceptēs tevi.
  


P a k ļ a u š a n ā s  k o n t r o l e i

Tavas dzīves ceļojums būs daudz interesantāks, ja pratīsi nodibināt cieņas pilnas attiecības ar citiem cilvēkiem.

Ikvienam cilvēkam ir nepieciešama mīlestība un atbalsts, un ikviens var dāvāt savu prieku, mīlestību un atbalstu citiem.

Tikai un vienīgi tu pats valdi pār savu dzīvi.

Tev nav jācenšas mainīt citus, jo neviens cits, izņemot tevi pašu, nevar sagādāt tev raizes. Ja tavā dzīvē rodas kādas grūtības, meklē to avotu sevī. Citiem vārdiem sakot: kaut ko mainīt savā dzīvē tu varēsi tikai tad, ja būsi gatavs pirmām kārtām mainīt sevi. Tiklīdz mainīsi savu attieksmi un domāšanas veidu, Visums saņems tavus pozitīvos vēstījumus un sāks tos īstenot, radot tev labvēlīgas situācijas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru