Domas - spēka informācijas paketes




Vai tad daudzas no manām domām 
nav pilnīgi nederīgas?
  
Ikviena doma ir lūgšana un uz katru lūgšanu tiek atbildēts. Tādēļ ļoti uzmanīgi vēro savas domas!

Katra tevī dzimstoša doma rada noteiktas vibrācijas tavā iekšienē un apkārtnē, dabiski nonākot pie Radītāja.

Tev nav jāpiepūlas, lai tavas lūgšanas tiktu sadzirdētas un lai tu saņemtu atbildi uz tām. Uz katru lūgšanu tiek atbildēts, tiklīdz tā ir sadzirdēta, un katra lūgšana tiek sadzirdēta, tiklīdz tā ir izteikta — tomēr tev ir jānodrošina, lai visas tavas domas būtu pozitīvas; pretējā gadījumā  lūgšanas anulēs cita citu.

Ar vārdiem "spēka informācijas paketes" es apzīmēju domas, jo cilvēki piešķir ļoti lielu enerģiju lietām, par kurām domā. Tevī atrodas nemitīgi plūstošas enerģijas avots — tava saikne ar universālo radošo spēku, ko bieži sauc par Radītāju vai Dievu. Viss, par ko tu domā, saņem šo enerģiju ar tavu domu starpniecību. Apzinoties savu iekšējo spēku, tu vari nosūtīt spēka informācijas paketes lietām, cilvēkiem un stutācijām, kas sniedz tev laimi, un tādējādii vairot to enerģiju un pozitīvo ietekmi savā dzīvē. (Un tieši tāpat, apzinoties savu iekšejo spēku, tu vari pārtraukt sūtīt spēka informācijas paketes lietām, cilvēkiem un situācijām, kas tev ir nepatīkamas, un tādējādi mazināt to enerģiju un negatīvo ietekmi savā dzīvē.) 

Ko tu dari, ja tava dzīvē ir noticis kauc kas nepatīkams?

Dažkārt tu lūdz Radītājam, lai Viņš palīdz tev piedot tiem, kuri darījuši sliktu, bet dažkārt skarbi nosodi pāridarītāju, dusmojies vai pat izjūti vēlmi atriebties. Taču, šādi rīkojoties, tu neapzināti nosūti spēka informācijas paketi gan piedzīvotajam pāridarījumam un cilvēkam, kurš tevi aizskāra, gan dusmu un atriebības emocijām.

Negatīvo domu paketes ātri vien anulēs tās, ko iepriekš nosūtīji lūgšanā par piedošanu. Un pēc tam tu varbūt pat iedomāsies vainot Radītāju par to, ka Viņš nav atbildējis uz tavām lūgšanām...

Ja bez sarūgtinājuma pieņemsi pagātni un visu nepatīkamo, kas tajā noticis, tu spēsi adekvāti iekļaut pagātni tagadnē. Ja atgādināsi sev, ka arī otram cilvēkam ir tiesības uz savu pasaules uzskatu un dzīvesveidu, tev būs vieglāk ar neitrālu attieksmi akceptēt notikumus, kuros biji iesaistīts kopā ar šo personu. Tikai tad tu varēsi radīt sevī pozitīvās "piedot un aizmirst" vibrācijas vai vēl labāk — "akceptēt un piedot" vibrācijas. Izmisīgi centieni aizmirst nepatīkamo atgadījumu tikai liks tev to atcerēties vēl un vēl, turpretī, akceptējot piedzīvoto, tu atbrīvosies no negatīvo domu sloga.

Nauda ir būtiska dzīves nepieciešamība. Daudzi cilvēki, sūtot lūgšanu Dievam, lūdz sev bagātību vai vismaz tik daudz naudas, lai varētu bez pūlēm apmierināt dienišķās vajadzības. Tomēr vienlaikus viņiem nauda asociējas arī ar lielu negatīvu enerģiju; daži dēvē naudu par "nepieciešamu ļaunumu", citi uzskata, ka tai piemīt "samaitājoša vara". Tātad dažkārt cilvēki lūdz sev lielāku pārticību, bet dažkārt apliecina Radītājam, ka var iztikt ar mazumiņu, jo nauda ir slikta. Atceries: neiecietīgi un aizspriedumaini spriežot par satiktajiem cilvēkiem un dzīvē pieredzētajām situācijām, tu veido negatīvus uzskatus, kas būtiski ietekmēs tavas dzīves turpmāko virzību.

Konflikts domās rada konfliktu dzīvē, un tas, savukārt, veicina stresa rašanos.

Tā kā katra doma ir lūgšana, uz kuru tiek atbildēts, konfliktējošas domas, piemēram, "man jāuzticas manai grāmatvedei, jo viņa ir profesionāle" vienlaikus ar "drošāk ir neuzticēties nevienam", var radīt situāciju, kad tu uztici savai grāmatvedei svarīgus pienākumus saistībā ar finansēm un vēlāk atklāj, ka viņa ir tevi piekrāpusi.

Bija pagājuši četri mēneši, kopš mēs, es un mana meita, pārcēlāmies uz Candigaru, kad notika nelaimes gadījums. Autobuss, ar kuru mana meita brauca uz skolu, saskrējās ar kravas automašīnu, un sadauzīto durvju stikla lauskas uzkrita meitenei uz rokām, izveidojot vairākas asiņojošas brūces. Stāstīdama par negadījumu, meita pavēstīja man arī to, ka visi bērni autobusā esot ļoti uztraukušies par viņu. Par spīti sāpēm un asiņošanai viņa esot jutusies labi, jo beidzot varējusi sadraudzēties ar citiem bērniem. To stāstot, meita atcerējās citus līdzīgus notikumus, ko viņa bija piedzīvojusi dažādās citās pilsētās, kur dzīvojām agrāk. Arī toreiz viņa bija ieguvusi draugus ar ciešanu starpniecību. Mana meita pabeidza stāstu šādi:

"Es zināju, ka notiks kaut kas līdzīgs un ka arī šeit man būs draugi!" Protams, es viņai tūlīt pat pastāstīju, ka tieši šis uzskats, cieši iesakņojies viņas apziņā, atkārtoti rada ciešanu situācijas un ka viņa ir pelnījusi atrast draugus bez grūtībām.

Lai mainītu savus domāšanas modeļus, tie vispirms ir jānovēro. Cīnīšanās pret ierastajiem domāšanas modeļiem vai izmisīga to ierobežošana tikai izsauks pretestību tavā iekšienē, kavējot dabisko enerģijas plūsmu. Tātad kas tev ir jādara? Vienkārši novēro stresa situāciju savā dzīvē un konstatē savas domas par to. Pēc kāda laika tu, visticamāk, jau spēsi identificēt negatīvās domas, kas radījušas konkrēto notikumu tavā dzīvē. Tad padomā, kādu tu vēlētos savu dzīvi šajā konkrētajā jomā un kādas domas varētu to radīt. Notici savam iekšējam spēkam, kas spēj radīt dzīvi no jauna, un nosūti pareizās spēka informācijas paketes Visumam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru