Visaugstākais mērķis



Kāds tad ir mans visaugstākais mērķis?
  

Visaugstākais mērķis ir tas, kas dod tev vislielāko gandarījumu. Tavai augstākajai būtībai bija mērķis, ko tā gribēja sasniegt, nosūtot tevi uz šo pasauli pie taviem vecākiem un ievietojot tevi vidē, kurā uzaugi. Tavā rīcībā ir viss, kas nepieciešams, lai īstenotu šo mērķi, jo tu esi visspēcīgs. Tava augstākā būtība kopā ar Radītāju rada visu, kas tev ir vispiemērotākais, lai tu nonāktu tur, kur Radītājs paredzējis. Ja dzīvosi, pilnībā padodoties Visvarenā vadībai, tu ieraudzīsi izdevības, kas tiek tev sagādātas. Turpretī, ja apzināti izvēlēsies citu mērķi, tu atteiksies uzklausīt savu iekšējo balsi un galu galā, tiecoties pēc šī cita mērķa, piedzīvosi lielu stresu.

Kad cilvēki nolemj izmantot savu spēku, lai labotu stresa pilnās situācijas ārējā pasaulē, viņi bieži vien atgriežas pie vecajiem negatīvās domāšanas modeļiem un atkal koncentrējas uz visu negatīvo, kas tika radīts negatīvās domāšanas rezultātā. Tomēr šāda situācija nav jāuzskata par neveiksmi. Ja arī tu esi to piedzīvojis, vienkārši pārskati savus tradicionālos priekšstatus, tādus kā, piemēram, "pārmaiņām vajadzīgs zināms laiks", jo patiesībā tu esi pelnījis tūlītējas pozitīvas pārmaiņas. Novēro savu domāšanas modeli un ieskaties dzīves notikumu virzībā, lai konstatētu, vai esi pietiekami pašpārliecināts. Tikai tad, ja pilnībā ticēsi sev, gūsi panākumus it visā, ko darīsi.

Koncentrēšanās uz negatīvo, no kā tu gribi atbrīvoties, tikai dod negatīvajam papildu enerģiju un vairo tā ietekmi. Tādēļ tev ir jākoncentrējas uz to, ko gribi redzēt savā dzīvē un savā apkārtnē.

Kad sāksi atbrīvoties no tā, kas tavā dzīvē ir nevēlams, vienlaikus padomā arī par to, kas dod tev vislielāko gandarījumu. Vai tavā dzīvē ir tik daudz stresa tāpēc, ka nevari darīt to, kas sniedz tev vislielāko prieku? Kas liedz tev darīt to, ko vēlies? Un kas sniedz tev vislielāko prieku? Katram indivīdam tas būs kaut kas atšķirīgs. Vienam tā būs bagātības iegūšana, otram — mīlestības un atbalsta sniegšana ģimenei, citam — aktīva iesaistīšanās labdarībā.

Cilvēku dvēselēm dažādos attīstības posmos ir jāiegūst dažādas atziņas. Tātad, ja salīdzināsi sevi ar citiem, novirzīsies no ceļa, pa kuru grib doties tava dvēsele. Turpretī centieni īstenot savu visaugstāko mērķi nekad neradīs tev stresu, jo tad tu visu laiku apzināti darīsi to, kas atbilst tavas augstākās būtības nolūkam.

Visums sniedz atbildes uz visiem taviem jautājumiem.

Tas nozīmē, ka, tiklīdz būsi apzinājies vēlmi noskaidrot savu visaugstāko mērķi, tu noteikti saņemsi atbildi. To sniegs iekšējā balss, ko tik ilgi esi ignorējis, skatoties uz savu dzīvi ar citu cilvēku acīm. Ikviens cilvēks uz šīs zemes veic pats savu individuālu esamības ceļojumu. 

Ja sekosi savai iekšējai balsij, tā galu galā aizvedīs tevi līdz iekšējam mieram un harmonijai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru