OLNĪCAS CĪSTAS, POLICISTOZE

Šī slimība parasti tiek konstatēta nejauši sie­viešu ginekoloģiskās izmeklēšanas gaitā vai veicot operāciju "akūta vēdera" gadījumā sakarā ar cistas sagriešanos vai asiņošanu. Pacientes ar šādu diag­nozi nereti nodzīvo visu mūžu, nezinot, ka viņām bijusi cista.

Turpretī, ja pēc izmeklēšanas tev, mana mīļā, pa­ziņo, ka atrasta cista vai policistoze, tu sāc uztrauk­ties. Bet tevi mierina, ka uztraukties nevajag, ka tu tiksi novērota. Ja cista nepalielināsies labi, ja sāks augt nāksies operēt, varbūt pat izdarīt olnī­cas rezekciju.

No informatīvi enerģētiskās teorijas viedokļa šo patoloģiju rada enerģijas kustības traucējumi orgā­na šajā gadījumā olnīcas enerģētiskajā karkasā. Šā traucējuma dēļ izveidojas "sastingusi" enerģē­tiskā zona, kurā krasi samazinās fizioloģiskie pro­cesi, enerģija virzās pa apvedartērijām un izveidojas vienādi lādētu strāvu situācija, kas noved pie do­buma vai dobumu izveidošanās. Savukārt, atjau­nojot enerģijas plūsmu, tiek panākta izveseļošanās.

Katras pacientes ārstēšanas efektivitāte ir izteik­ti individuāla. Nereti, kā mēs konstatējam, slimība izzūd pirmajās seansu sērijās, bet ir arī gadījumi, kad izdziedināšanās noris lēni. Pirmām kārtām tas izskaidrojams ar to, ka sieviete pēc seansa "zaudē" saņemto enerģiju, bet tātad ar tādām grūtībām atjaunotā Smalkā ķermeņa sistēma (sk. manu grā­matu "Ceļš uz veselību") jau dažas stundas pēc seansa atkal kļūst vāja. Turklāt šāda paciente pa­rasti neizdara enerģētiskos vingrinājumus un aiz­mirst par neklātienes seansiem. Kā saglabāt sa­ņemto enerģiju, kā Smalkā ķermeņa sistēmu pa­sargāt no sagraušanas? Par to mēs runājam savos seansos, par to es rakstu savās grāmatās.

Statistika Cistu ārstēšanas rezultāti
  • Izveseļojas 26,55 procenti pacienšu;
  • 31,85 procentiem pacienšu cista samazinās par vienu trešdaļu un pat par 90 procentiem;
  • uzlabojuma nav 15,24 procentiem pacienšu, no viņām 25,5 procenti apmeklējušas vienu vai divas seansu sērijas. Kontrolizmeklēšanu nav izgājušas 26,36 procenti pacienšu.

Policistozes ārstēšanas rezultāti
  • Izveseļojas 21,28 procenti pacienšu;
  • 44,68 procentiem pacienšu policistoze sama­zinās par vienu trešdaļu un pat par 90 procentiem vai pārtop par nelielu cistu; uzlabojuma nav 34,04 procentiem pacienšu, no viņām 25 procenti apmeklējušas vienu vai divas seansu sērijas.

Gribu atzīmēt, ka daļai manu pacienšu rezultāts izpaliek tāpēc, ka viņas neregulāri apmeklē sean­sus. Bet izveseļošanās ķīla ir tieši regularitāte un konsekvence. Tieši tāpat regulāra un konsekventa enerģētisko vingrinājumu izpilde un piedalīšanās neklātienes seansos tev, mana mīļā sieviete, kuru no manis šķir tūkstošiem kilometru, palīdzēs at­brīvoties no tavām daudzajām problēmām. Lai pilnībā atbrīvotos no cistas, mūsu pacientes vidēji apmeklējušas 19 ārstniecības sērijas, lai izārstētos no policistozes, 15 sērijas.


Slimības vēstures

No slimības vēstures nr. 1009187 (dzimšanas gads 1954.)-. "…Apmeklēju 11. seansu sēriju. Izzudis haimorīts, noregulējusies zarnu trakta darbība, netrau­cē saaugumi, nesāp rokas un kāju locītavas, norimušas sāpes krustos un nozudušas varžacis uz kājām. Pēc nesenās USI datiem man paskaidroja, ka viss ir labi un nekā nav (man bija labās olnīcas cista). Esmu jau gandrīz vesela. Paldies, Doktor."

No slimības vēstures nr. 1010262 (dzimšanas gads-1972.): "…Bez pārtraukuma apmeklēju 11. sean­su sēriju… Šajā laikā uzlabojusies redze, pārstājušas sā­pēt ceļgalu locītavas, nav vairs hroniskā cistīta. Nu jau sešus mēnešus nav bijušas saaukstēšanās slimības. Agrāk slimoju ļoti bieži, rudenī pārcietu divas akūtas respiratorās saslimšanas, gripu, kas izraisīja kompli­kācijaspneimoniju un otītu. Bija pavājinājusies imūnsistēma, bet pēc antibiotiku lietošanas izveidojies augsts antiķermeņu titrs attiecībā uz raugveida sēnēm, man pat noteica sistēmisko mikozi. Tagad antiķermeņu titrs atbilst normai, vēdera izeja arī ir normāla, imunoloģija atbilst normai. Sieviešu problēmas: bija olnīcu policistoze, tagad saskaņā ar USI datiem nekā nav. Ļoti mocīja pirmsmenstruāciju sindroms: nelaba dūša, galvassāpes, uzbudināmība, desmit dienas iepriekš savārgums, mēnešreižu pirmajās dienās ļoti sāpēja vēdera lejasdaļa. Tā mocījos desmit gadus! Un tas viss pazuda gada laikā, kopš apmeklēju Jūsu seansus. Tas ir brīnums, kam grūti noticēt… Tagad, kad eju pie Jums, analīzes rāda, ka asins sastāvs atbilst normai, bet agrāk bija zems hemoglobīna un pazemināts trombocītu lī­menis, asiņoja smaganas, rītos pa degunu nāca asinis. Tagad nekā tāda nav. Normalizējies spiediens, neuznāk savārgums un nogurums. Sākuši ātri augt nagi un galvas mati… Nemaz nezinu, kā lai Jums, Doktor, pateicas…"

Šo anketu jaunā sieviete man iesniedza pirms daudziem gadiem. Viņu tik ļoti bija nomākušas slimības, ka viņa nemaz nepieminēja savu neaug­lību arī tad ne, kad veselība bija atgriezusies. Dro­ši vien par to nerunāja tādēļ, ka neticēja iespējai šo vainu novērst. Es sacīju: "Iročka, bet tagad ir laiks padomāt par bērnu." Viņa turpināja nākt pie manis, mēs turpinājām cīņu par viņas laimi. Un tad pienāca 1999. gada 22. oktobris, kad jaunā sieviete kļuva par laimīgu māmiņu. Šo brīniš­ķīgo rezultātu bija devis mūsu kopīgais darbs, mūsu kopīgās pūles, mūsu izraudzītais Ceļš.

No slimības vēstures nr. 1010457 (dzimšanas gads 1944.)-. "…Meita kopā ar mani apmeklēja 3 sean­su sērijas. Viņai ir 25 gadi. Jau kopš pirmajiem seansiem viņai visu ķermeni lauztin lauza: te uzliek man galvu uz pleca, te nezina, kur rokas likt… Viņa dzer ūdeni un lieto bukletus. Pēc USI tika konstatēts, ka olnīcu policistozes nav. Tas ir brīnišķīgi."

No slimības vēstures nr. A-000085 (dzimšanas gads 1959.): "Pie Jums ārstēties ierados no Maskavas apgabala Cehovas pilsētas. Apmeklēju otro ārstniecības ciklu. Atbraucu ar lielām grūtībām, tāpēc ka četrus mēnešus biju noslimojusi ar infekciozo miokardītu… Jau pēc pirmās seansu sērijas mitējās galvassāpes, kas mocīja katru dienu un divus gadus dzīvi darīja necie­šamu. Norima briesmīgais pankreatīts: mitējās sāpes, pēc ēšanas vairs nebiju tuvu ģībonim. Regulāri dzeru ūdeni un nešķiros no bukleta, tas ļoti labi remdē sāpes (piecu minūšu laikā). Vairs raizes nesagādā sirds. Bet pats galvenais pirms trim gadiem sākās olnīcu cistozā deģenerācija. Tagad pēc kontrolizmeklēšanas ar ultra­skaņas palīdzību es savām ausīm neticēju olnīcas ir veselas, viss izzudis. Milzīgs paldies Jums."



Šī anketa ir spilgts piemērs tādam gadījumam, kad izzudusi slimība, kuru izraisījuši tikai un vie­nīgi traucējumi olnīcu enerģētisko artēriju sistēmā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru