CIENĪJAMIE LASĪTĀJI!

Jūs turat rokās ievērojamā Doktora S. Konovalova ceturto grāmatu no sērijas "Grāmata, kas ārstē".

Doktora pirmajām grāmatām, kuru mērķis bija iepazīstināt cilvēkus ar nelielu daļu no viņa brīniš­ķīgajām zināšanām un vismaz psiholoģiski un mo­rāli atbalstīt cietējus, kas atrodas tālu no Doktora klīnikas Humānās rehabilitācijas centra, bija pa­tiesi satriecoši rezultāti.

GRĀMATA PATIEŠĀM ĀRSTĒ! Ārstēšana ar grāmatas palīdzību un pat ar tajā ievietotā ener­ģētiskā bukleta palīdzību izrādījusies tik efektīva, ka Doktora klīnika ik dienas saņem desmitiem vēs­tuļu par cilvēku izveseļošanos. Šobrīd S. Konovalova neklātienes pacientu skaits jau gandrīz pār­sniedz to pacientu skaitu, kuri ārstējas Humānās rehabilitācijas centrā.

Šī S. Konovalova grāmata ir veltīta "sieviešu pro­blēmām". Tajā Doktors stāsta par sieviešu dzimumsfēras dažādo slimību cēloņiem energoinformatīvās teorijas aspektā, dod ieteikumus to ārstēšanai, pievēršas neauglības problēmai. Dau­dzus nenovērtējamus padomus šajā grāmatā smel­sies gan sievietes, kas gaida bērniņu, gan jaunās māmiņas.

Pēdējā laikā izdevniecības un pat noliktavas dar­bu bija gandrīz vai paralizējuši bezgalīgie to lasītāju telefona zvani (arī no ārvalstīm), kuri, iepazinušies ar vienu no Doktora Konovalova grāmatām, gribēja iegādāties arī pārējās viņa grāmatas. Tāpēc mēs informējam, ka Sergejs Konovalovs līdz šim ir uz­rakstījis četras grāmatas.



1. grāmata
Grāmata, kas ārstē. Radīšanas Enerģija. Stāsts par Doktoru. Tajā stāstīts par Doktora tapšana, par viņa unikālās teorijas avo­tiem, par apbrīnojamās prakses aizsākumiem. At­spoguļoti galvenie ārstēšanas faktori.

2. grāmata
Grāmata, kas ārstē gremošanas orgānus. Praktiska pamācība par to, kā ārstējamas, arī neklātienē, gremošanas sistēmas slimības. Grāmata dod plašāku priekšstatu par energoinformatīvās mācības jēdzieniem.

3. grāmata
Grāmata, kas ārstē sieviešu sli­mības. I daļa. Praktiska pamācība par to, kā ārstējamas, arī neklātienē, sieviešu dzimumsfēras slimības, neauglība un kā panākama vispārēja iz­veseļošanās. Grāmatā aplūkota ģimene un bērnu audzināšana energoinformatīvās teorijas aspektā.

4. grāmata
Ceļš uz veselību. Energoinformatīvā mācība. I daļa. Grāmata veltīta energoinformatīvajai teorijai, tajā skaidroti slimību cēloņi.



Doktors S. Konovalovs plāno turpināt iepazīs­tināšanu ar energoinformatīvo teoriju, kā arī uz­rakstīt grāmatu, kurā būs pilnībā izklāstīta neklā­tienes pacientu ārstēšanās programma. Tajā viņš iecerējis atbildēt uz daudzajiem neklātienes pa­cientu jautājumiem, īpaši uz tiem, kurus uzdod pa­cienti, kas apvienojušies grupās (Irkutskā, Novosibirskā, Kaļiņingradā un citās pilsētās).

5. grāmata
Grāmata, kas ārstē. Energoinformatīvā mācība. II dala.

6. grāmata
Grāmata, kas ārstē. Ārstēšanās neklātienē.

7. grāmata
Jubilejas izdevums sakarā ar Konovalova klīnikas 10. gadadienu. Tajā būs izklāstīta visa Doktora mācība.


Mēs jums ieteicam katrā ziņā iepazīties ar visām iznākušajām Doktora grāmatām, kā arī izlasīt vi­sas turpmākās grāmatas (Doktors šajā sērijā iece­rējis vismaz 15 grāmatas), lai ne tikai atbrīvotos no slimībām, bet arī saprastu, kas jūs esat, kāpēc atrodaties uz šīs Zemes, kas ir cilvēka dzīve, kā tā iekļaujas planētas un Visuma dzīvē, kā jāsaprot un jāuztver Dievs.

Jelena Bogatirjova

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru