ENERĢĒTISKIE VINGRINĀJUMI PACIENTĒM, KURAS SIRGST AR HRONISKIEM DZIMUMORGĀNU IEKAISUMIEM


A

1. Abas rokas uz sirds. Acis aizvērtas. Domās 10 20 sekundes turiet zeltaino enerģijas lodīti sirds apvidū, pēc tam, atkal domās, enerģiju pa artērijām pārvietojiet uz dzemdi un tās piedēkļiem, maksti un ārējiem dzimumorgāniem. Vingrinājumu izda­riet lēni, nesteidzīgi, negaidot nekādas sajūtas (TAS, KA NAV NEKĀDU SAJŪTU, NEIETEKMĒ ĀRSTĒŠANĀS EFEKTIVITĀTI, lai gan daudziem sajūtas parādās tūlīt kā artēriju pulsācija tajā vai citā orgānā). Šī procedūra ilgst ne mazāk kā divas trīs minūtes. Nekoncentrējieties uz savām sajūtām un nepārtrauciet vingrinājumus pat tad, ja šīs sa­jūtas ir sāpīgas. Tā ir reakcija uz konkrētā orgāna kaites ārstēšanu.

2. Pēc tam, domās enerģiju no sirds turpinot vadīt pa artērijām, labo roku pārvietojiet uz dzemdes ap­vidu, bet kreiso atstājiet uz sirds. Parasti šajā brīdī karstuma, siltuma sajūta un pulsācija pastiprinās, taču nejau katrā ziņā dzemdē, bet parasti slimī­bas skartajā dzimumsfēras orgānā. Ja pulsācija vai sāpīgums ir ļoti spēcīgs un izraisa satraukumu, var atvērt acis un atpūsties, taču rokas paliek iepriek­šējā stāvoklī (atgādinu: Radīšanas Enerģijas dzied­nieciskā iedarbība nerada patoloģiskus blakus efektus; atcerieties diagnostisko periodu).

3. Pēc tam kreiso roku uzlieciet uz labās rokas. Abas rokas šādā stāvoklī paturiet vienu līdz divas minūtes.



4. Pēc tam rokas brīvi nolaidiet gar sāniem, 10 20 sekundes atpūtieties. Acis vēlams neatvērt. Nekas nedrīkst novērst jūsu uzmanību. Jūs esat koncentrējusies, bet ne saspringusi. Neredzams kontakts jūs saista ar Radīšanas Enerģiju.


B

1. Abas rokas nolieciet uz aizkrūts dziedzera. Acis aizvērtas. Domās 10 20 sekundes turiet zeltaino enerģijas lodīti uz šā dziedzera, pēc tam, atkal do­mās, enerģiju vadiet pa limfātisko sistēmu. Jums nav jāzina šīs sistēmas uzbūve. Tās atjaunošanas programmu esmu iekļāvis Radīšanas Enerģijas laukos, kuri uz jums iedarbojas ar manu starp­niecību. Tāpēc galvenais ir domās dot enerģijai komandu, lai tā strādā ar šo sistēmu. Enerģija darbojas ar jūsu organisma aizsargsistēmu, to at­jaunojot (par to mēs runājām hroniskajiem iekai­sumiem veltītajā nodaļā). Iekaisuši limfu mezgli, iekaisuši orgāni ir daudziem pacientiem, bet tas nozīmē, ka tie tūdaļ reaģē ar karstuma, siltuma pastiprināšanos, ar pulsāciju un pat ar tempera­tūras paaugstināšanos. Procedūra tiek izpildīta trīs līdz četras minūtes.

2. Pēc tam abas rokas lēni nolaidiet lejup un vēdera lejasdaļā ar izplestiem pirkstiem nolieciet apvidū, kas ietver dzemdi un tās piedēkļus. Turklāt abu roku otrais un trešais pirksts saskaras. Abas rokas šādā stāvoklī paturiet četras līdz piecas mi­nūtes.

3. Pēc tam rokas brīvi nolaidiet gar sāniem, 5 10 sekundes atpūtieties.


C

1. Abas rokas paceliet uz augšu, plaukstas virs galvas savienojiet, tad rokas pa ķermeņa viduslīniju ļoti lēni laidiet lejup. Lejā tās pašķiras. Šo proce­dūru atkārtojiet vairākas reizes.

2. Izdzeriet glāzi jau uzlādēta ūdens.

ĀRSTĒJOTIES ENERĢĒTISKIE VINGRINĀ­JUMI JĀIZPILDA UN VIENA NO GRĀMATĀM JĀLASA NE TIKAI LĪDZ EFEKTA SASNIEG­ŠANAI, BET ARĪ PĒC TAM PASTĀVĪGI, KAT­RU DIENU. KAD SLIMĪBA IZZUDUSI, PROCE­DŪRAS PROFILAKSES NOLŪKĀ IZPILDIET NEVIS KATRU DIENU, BET PĀRDIENĀM VAI REIZI NEDĒLĀ; IZPILDES PERIODISKUMS BŪS ATKARĪGS NO JŪSU DZĪVES RITMA UN SPRIEDZES: JA KAS NOJŪK, JA RODAS SMA­GA PSIHOLOĢISKA TRAUMA, JA BIJUSI ĻOTI SAREŽĢĪTA DARBA DIENA VAI SITUĀCIJA ĢIMENĒ KĻUVUSI SASPĪLĒTA, PROCE­DŪRAS ATKAL JĀIZPILDA KATRU DIENU.


Lai sasniegtu nepieciešamo rezultātu, dažām no jums, varbūt arī tev, mana mīļā, šādā veidā neklā­tienē nāksies ārstēties ne vienu vien mēnesi. Galvenais nepadodies. Es ticu Radīšanas Ener­ģijai un tava organisma, tavas dvēseles spēkam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru