ENERĢĒTISKIE VINGRINĀJUMI PACIENTĒM, KURAS SIRGST AR CISTVEIDA SLIMĪBĀM (cista, olnīcu policistoze, cistoma)

Kad izpildīti 1. un 2. grupas vingrinājumi, sākam izpildīt šīs grupas vingrinājumus.

A

1. Abas rokas uz sirds. Acis aizvērtas. Domās 10 20 sekundes turiet zeltaino enerģijas lodīti sirds apvidū, pēc tam, atkal domās, enerģijas staru zeltai­nās straumes no sirds kausa virziet pa galveno Dievišķo kanālu (pa mugurkaulu) līdz krustu kaulam un asteskaulam. Enerģiju vadiet lēnām, bez steigas.

Turklāt var rasties dažādas sajūtas. Parasti siltuma sajūta mugurkaula apvidū, bet dažkārt sāpju sajūta vietā, ko skārusi osteohondroze. Šīs sajūtas ilgst 20 30 sekundes.

2. Vingrinājuma nobeigumā "izveidojam" ener­ģijas lodīti dzemdes un tās piedēkļu apvidū. Rokas lēni nolaidiet lejup, kur tās pašķiras un paliek brīvi nolaistas gar sāniem. Tad 10 20 sekundes atpū­tieties. Turklāt vēlams acis neatvērt un uzmanību nenovērst. Jūs esat koncentrējusies, bet ne saspringusi. Neredzams kontakts jūs saista ar Radīšanas Enerģiju.

B

1. Abas rokas paceliet uz augšu, plaukstas virs galvas savienojiet, tad rokas pa ķermeņa viduslīniju lēni laidiet lejup tiktāl, līdz, plaukstas vaļā neat­laižot, rokas zemāk vairs nav iespējams nolaist. Tas ir aptuveni saules kausa jeb saules pinuma līmenī. Tad lēni pašķiriet plaukstas ķermeņa platumā.

1. No šā stāvokļa plaukstas (ļoti lēni) nolaidiet līdz ceļgaliem un sāniski uzlieciet uz tiem. Plaukstas atrodas paralēli viena pret otru. Tad 20 60 sekun­des palieciet šādā stāvoklī, domās iztēlojoties savu cistu vai cistu ķekarus olnī­cās. Pacientes jau šajā laikā, bet dažas arī agrāk jūt pulsā­ciju cistu skartajos audos. Turklāt, mana mīļā, diezgan bieži tieši šī procedūra ļauj konstatēt, ka tev ir cista, lai gan pirms tam tu vai nu neesi gājusi uz izmeklēšanu, vai arī tev cista gluži vienkārši nav atrasta.

D

1. Paceliet rokas virs ceļ­galiem plaukstas pavērstas viena pret otru un atrodas ķer­meņa platumā. Papletiet tās platāk tā, lai attālums starp plaukstām būtu 60 70 cm. Roku muskuļi maksimāli at­slābināti. Domājiet par savu problēmu un domās milzīgu mirdzošu zeltainu enerģijas lodi novietojiet starp plaukstām. Dažas sievietes tūlīt starp plaukstām sajūt pirmām kārtām kaut kādu elastīgumu (kā piepūstu balonu, kas atrodas starp rokām) vai durstīšanu plaukstās, vai pulsāciju pirkstos, vai pulsāciju cistā, cistās, vai vispār pulsāciju, karstumu, siltumu. Ja tev šādas sajūtas radušās, pilnībā atslābinies un 3 5 minūtes paliec šādā stāvoklī. Ja rokas nogurst, var 3 minūtes.

2. Ja tev, mana mīļā, šādu sajūtu nav, tu ļoti lēni tuvini plaukstas vienu otrai, līdz iepriekš minētās sajūtas rodas. Tiklīdz tas notiek, kustību tūlīt apturi (sastingsti) un šādā stāvoklī paliec 3-5 mi­nūtes. Atgādinu, ka sajūtām jārodas vai nu plauk­stās, vai cistas skartajā orgānā (nereti šādas pro­cedūras laikā reaģē arī citi orgāni, kuros ir cista, tāpat nereti pēc šādas procedūras cistas un citi tam­līdzīgi veidojumi izzūd).

3. Ja tu plaukstas tuvini, bet nekādas sajūtas ne­rodas, tas nozīmē, ka tu šo procedūru izpildi ļoti ātri, strauji tuvini plaukstas vienu otrai vai arī slikti un ātri esi izpildījusi pirmās un otrās grupas vingri­nājumus, vai vispār neesi tos izpildījusi, vai arī tu domās kaut kur steidzies, esi par kaut ko satraukta u. tml., proti, tu neesi koncentrējusies procedūrai, bet atrodies parastajā steigas stāvoklī. Tāpēc esmu spiests atkārtot: enerģētiskie vingrinājumi jāizdara bez steigas, mierīgi.

Ja visu esi izdarījusi pareizi, esi mierīga, atslābi­nājusies, bet tev šādu sajūtu nav, savieno plaukstas pilnībā un šādā stāvoklī paliec divas trīs minūtes, bet pēc tam attālini plaukstas ķermeņa platumā un šādā stāvoklī paturi 20 30 sekundes.

4. Šīs procedūras beigās paceliet rokas krūšu augstumā un spēcīgi sasitiet plaukstas. Pēc tam ļaujiet rokām brīvi nokrist lejup. Tad 5-10 sekun­des turiet rokas brīvi nolaistas gar ķermeni.

E

1. Abas rokas paceliet uz aug­šu, plaukstas virs galvas savieno­jiet, tad rokas pa ķermeņa vidus­līniju lēni laidiet lejup. Lejā rokas pašķiras. Proce­dūru atkārtojiet divas līdz trīs rei­zes.

2. Izdzeriet glā­zi jau uzlādēta ūdens.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru