FIBROMIOMA, DZEMDES MIOMA, POLIPI

Tradicionālajā medicīnā šīs slimības šķir. 

Mioma ir labdabīgs audzējs, kura attīstība saistīta ar endokrīnās sistēmas traucējumiem un estrogēnu paaugstinātu produkciju. 

Savukārt polips ir endometrija epitēlija patoloģisks izaugums (proliferācija) uz hroniska iekaisuma procesa fona. Taču tiek uzskatīts, ka polipa attīstību izraisa hormonālie traucējumi. 

Saskaņā ar informatīvi enerģētisko mācību gan šā audzēja, gan polipu attīstība ir saistīta, pirmkārt, ar Smalkā ķermeņa blīvuma samazi­nāšanos, tāpēc mazā iegurņa orgānos tiek traucēta mikrocirkulācija un venozo asiņu aizplūšana, tiek izjaukts veģetatīvās nervu sistēmas un endokrīnās sistēmas līdzsvars; otrkārt, ar enerģijas kustības traucējumiem galvenā Dievišķā kanāla sistēmā, piemēram, ar to, ka mugurkaulā jostasvietas un krustu apvidū izveidojusies enerģētiskā barjera.

Ja minēto patoloģiju izraisījis otrais cēlonis, pa­ciente no šīs slimības atbrīvojas trijos četros ārstē­šanas gados. Ja slimības pamatā ir pirmais cēlonis, tad āi'stēšanas ilgums pie mums ir ne mazāks par pieciem gadiem, bet nejau katra sieviete ir gatava to "izturēt" un piekrist tik ilgam ceļam. No tā izriet arī rezultāti. Pacientēm, kurām ir šī patoloģija, jāpa­tur prātā, un mēs ik reizi to atgādinām, ka viņām ir jāatrodas sava ginekologa stingrā uzraudzībā. Ja mūsu veiktās ārstēšanas rezultātā audzējs vai po­lips samazinājies vai augšana apstājusies, ja izzudu­šas visas minētās slimības komplikācijas, tas nozī­mē, ka ārstēšana rit sekmīgi un mums izdodas tikt galā ar problēmu, tātad izredzes uz. izdziedināšanu palielinās. Turpretī tad, kad triju nepārtrauktu ārstniecības ciklu laikā audzēja vai polipa augšana nav apturēta vai arī saglabājas un nesamazinās sli­mības klīniskās izpausmes, piemēram, asiņošana, mēs tomēr ieteicam operāciju. Par laimi, mums ir tikai dažas šādas pacientes.

ĀRSTĒŠANA MŪSU KLĪNIKĀ IR EFEKTĪVA TIKAI TAD, KAD PACIENTE IZPILDA VISUS MŪSU IETEIKUMUS, PIEMĒRAM, PIEDALĀS NE TIKAI KLĀTIENES, BET ARI NEKLĀTIE­NES SEANSOS, IZPILDOT VISU ENERĢĒ­TISKO VINGRINĀJUMU KOMPLEKSU

Turklāt sievietes, kurām ir pilnvērtīga seksuālā dzīve, protams, izārstējas ātrāk, jo tiek likvidēts viens no šīs patoloģijas rašanās cēloņiem asins sastrēgumi, mikrocirkulācijas un venozo asiņu aiz­plūšanas traucējumi. Tāpēc es vienmēr savām pa­cientēm saku: ja tā vai cita iemesla dēļ jums izpa­liek pilnvērtīga seksuālā dzīve, nekādā gadījumā neskatieties erotiskās filmas un nelasiet uzbudi­nošu literatūru. Tas ne tikai rada psiholoģiskas un dvēseles ciešanas, bet nereti arī kļūst par fibromiomu, miomu un polipu rašanās un progresēšanas iemeslu. Es iesaku ārstēšanas laikā jostasvietas apvidū pastāvīgi nēsāt mūsu ārstniecisko bukletu un noņemt to tikai uz nakti. Bet naktī bukletam jāat­rodas zem jūsu matrača. Buklets jānēsā, līdz panākta pilnīga izveseļošanās, un, protams, ir jāizpilda visi šajā grāmatā aprakstītie enerģētiskie vingrinājumi.

Statistika Fibromiomu ārstēšanas rezultāti
  • Izveseļojas 17,8 procenti pacienšu; visas slimības klīniskās izpausmes izzūd un au­dzējs jūtami samazinās 8,44 procentiem pacienšu;
  • visas slimības klīniskās izpausmes izzūd un au­dzējs ne mazāk kā divas reizes samazinās 10,49 procentiem pacienšu;
  • komplikāciju visā ārstēšanas laikā nav, daļa sli­mības klīnisko pazīmju izzūd, audzējs nedaudz sama­zinās vai tā augšana apstājas 22,43 procentiem pacienšu; redzamu uzlabojumu nav (šajā grupā iekļautas pacientes, kurām slimība noris bez simptomiem vai ar vāji izteiktiem simptomiem, kurām diagnoze no­teikta uz ārsta veiktās apskates vai USI datu pa­mata un kuras līdz pat šim laikam nav izgājušas kontrolizmeklēšanu; viņu vidū ir 28,2 procenti tādu pacienšu, kuras apmeklējušas 1-3 seansu sērijas) 41,56 procentiem pacienšu.

Lai panāktu pilnīgu izveseļošanos, mūsu pacien­tes vidēji apmeklējušas 24 ārstniecības sērijas, tie ir ne mazāk kā pieci gadi. Vai var neklātienē sev palīdzēt un izārstēties? Jā, visnotaļ. Ja tu, mana mīļā, izpildīsi visus mūsu ieteikumus, par kuriem esmu runājis iepriekšējās grāmatās un runāšu šajā grāmatā un savās nākamajās grāmatās.


Polipu ārstēšanas rezultāti
  • Izveseļojas 46,15 procenti pacienšu;
  • slimības klīniskās izpausmes izzūd un polips ne mazāk kā divas reizes samazinās 15,38 procen­tiem pacienšu;
  • redzamu uzlabojumu nav 38,46 procentiem pa­cienšu.
Lai panāktu pilnīgu izveseļošanos, mūsu pacien­tes vidēji apmeklējušas 18 ārstniecības sērijas.


Slimības vēstures

No slimības vēstures nr. 1003659 (dzimšanas gads 1934.): "Labdien, mīļais Sergej Sergejevič! Bei­dzas 33. seansu sērija. Lūk, rezultāts: nav dzemdes flbromiomas, tā izzuda jau piektās ārstniecības sērijas lai­kā, reizē normas rādītājus atguva kreisais virsnieru dziedzeris, žultspūsll izzuda 2 cm liels akmens, kopš 1993. gada mana pirmā ārstniecības cikla laikiem nemoka radikulīts, labi darbojas zarnu trakts, brīnišķīgi guļu. Nostiprinājies urīnpūslis. Es pateicos Dievam par to, ka Viņš savulaik aizveda mani pie Jums. Zemu noliecu Jūsu priekšā galvu…"

No slimības vēstures nr. 1009314 (dzimšanas gads 1954.): "Mīļais Sergej Sergejevič! Esmu Jums ļoti pateicīga par ārstēšanu: divās seansu sērijās man izzudusi zoba cista un fībromioma, nav vairs elpas trū­kuma un paātrinātas sirdsdarbības lēkmju, kuras izrai­sīja palielinātais vairogdziedzeris, uzlabojies miegs, es­mu atbrīvojusies no cērmēm, uzlabojusies zarnu trakta darbība…"

Pārlūkojusi mūsu veiktās ārstēšanas rezultātus, tu, mana mīļā, vari teikt: "Bet neizveseļošanās pro­centuālais rādītājs Doktora Konovalova klīnikā to­mēr ir augsts." Mūsu uztverē, mana mīļā, šis rādī­tājs ir ļoti augsts. Taču parastā, tradicionālā medi­cīna šīs patoloģijas ārstēšanā galvenokārt apmierinās ar novērošanu vai ne visai efektīvas hormonālās tera­pijas noteikšanu, vai ar ķirurģisko iejaukšanos, sā­kot ar izkasīšanu un beidzot ar mezglu vai visas dzemdes rezekciju. Turpretī pie mums šī patoloģija izzūd pilnībā vai gandrīz pilnībā vairāk nekā 60 procentiem pacienšu. Turklāt tu nesaņem hormo­nus vai citus preparātus, kuru blakus iedarbība grauj organismu, netiec "graizīta", bet tieši otrādi atbrīvojies arī no citām tevi traucējošām slimībām.

Tas, ka daļai pacienšu ārstēšana nav devusi rezul­tātus, saistīts ar daudziem iemesliem, sākot ar sa­dzīviskām problēmām un beidzot ar lielo blakus patoloģiju vai galvenās patoloģijas nastu, ar kuru nemaz nav tik vienkārši tikt galā.


Ieteikumi, ārstēšanās ar ārstniecības augiem

Ja ir šī patoloģija, ārstniecības augi ir līdzeklis, kas samazina komplikāciju (asiņošanas u.c.) iespē­ju. Jāpatur prātā, ka šie augi nav ārstēšanas lī­dzeklis.

Plankumainie suņstobri lietot tikai pēc homeopātu ieteikuma un šo ārstu kontrolē.

Nātres (šķidrais ekstrakts) dzert pa 30 40 pilieniem trīs četras reizes dienā saskaņā ar pie­vienoto instrukciju.

Parastie pelašķi 20 g pelašķu apliet ar divām glāzēm vāroša ūdens, vārīt 10 minūtes, atdzesēt un izkāst. Dzert pa pusglāzei trīs reizes dienā mēnesi.

Zalvālītes (aptiekā nopērkams ekstrakts) dzert pa 30 50 pilieniem trīs reizes dienā saskaņā ar instrukciju.

Zalvālītes (saknes) 10 g sakņu vārīt 200 g ūdens 10 minūtes. Atdzesēt, izkāst un dzert pa ēdamkarotei trīs reizes dienā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru