ENERĢETISKIE VINGRINĀJUMI PACIENTĒM, KURĀM IR FIBROMIOMAS, MIOMAS, DZEMDES ĶERMEŅA UN KAKLA POLIPI

Pēc tam, kad secīgi izpildīti pirmās, otrās, trešās un ceturtās grupas vingrinājumi, sākam izdarīt šos vingrinājumus. Turklāt iepriekšējo grupu vingrinājumi tiek izpildīti vienu reizi.

A

1. Abas rokas uz sirds. Acis aizvērtas. Domās 10 20 sekundes turiet zeltaino enerģijas lodīti sirdī, pēc tam, atkal domās, enerģiju zeltainu mirdzošu straumīšu veidā pa artērijām pārvietojiet uz dzem­di. Dariet to kā vienmēr nesteidzoties un negaidot nekādas sajūtas, lai gan daudzām pacientēm tūdaļ parādās pulsācija artērijās un pirmām kārtām dzemdē. Sī vingrinājuma daļa aizņem 30 60 se­kundes.

2. Pēc tam, domās turpinot enerģiju no sirds pa artērijām virzīt uz dzemdi, labo roku pārvietojiet uz dzemdes apvidu, bet kreiso atstājiet uz sirds. Parasti šajā brīdī karstuma, siltuma sajūta un pul­sācija dzemdē, tās kaklā un piedēkļos pastiprinās.

3. Tad kreiso roku uzlieciet uz labās rokas. Abas rokas šādā stāvoklī paturiet vienu līdz divas mi­nūtes. Pēc tam rokas brīvi nolaidiet gar sāniem, 10-20 sekundes atpūtieties. Turklāt vēlams acis neatvērt un uzmanību nenovērst. Jūs esat kon­centrējusies noturat enerģiju dzemdē, bet ne saspringusi. Neredzams kontakts jūs saista ar Radī­šanas Enerģiju.



B

1. Abas rokas atkal novietojiet sirds apvidū. Domās 10 20 sekundes turiet zeltaino enerģijas lodīti sirds apvidū, pēc tam, atkal domās, enerģiju zeltainu mirdzošu straumīšu veidā pa artērijām virziet uz galvas smadzeņu sistēmu. Turklāt savu uzmanību nevajag koncentrēt uz kādu konkrētu galvas smadzeņu vietu. Šī vingrinājuma daļa aiz­ņem 30 60 sekundes.

2. Domās enerģiju no sirds turpinot virzīt pa artērijām uz galvas smadzenēm, labo roku pār­vietojiet pie galvas, pielieciet pie pieres. Šādā stā­voklī palieciet 30 40 sekundes.

3. Pēc tam kreiso roku pielieciet pie vairog­dziedzera. Šādā stāvoklī palieciet 20 30 sekundes.

4. Tad labo roku uzlieciet uz kreisās rokas un abas lēni laidiet uz leju. Rokas brīvi nolaistas. Pauze 10 20 sekundes. Acis vaļā nevērt pilnīgs atslābums.



C

1. Abas rokas vēdera lejasdaļā, uz gurniem, roku pirksti savienoti ar nagu falangām enerģētiskajā pozīcijā "balons". Jūs domās redzat, iztēlojaties dzemdi un ar enerģiju "izdedzināt" tur esošos veidojumus. Neorientējiet sevi uz kaut kādām sa­jūtām. Jūs nedrīkst satraukt nedz tas, ka parādās kaut kādas sajūtas, nedz tas, ka nekādu sajūtu nav. Pavisam cita lieta, ja rodas spēcīgas neciešamas sāpes, tad jāatver acis, dažas minūtes jāatpūšas un šī procedūra jāatkārto. Tā aizņem 5-7 minūtes.



D

1. Abas rokas paceliet uz augšu, plaukstas virs galvas savienojiet, tad rokas pa ķermeņa viduslīniju lēni laidiet lejup, tur rokas pašķi­ras. Procedūru atkār­tojiet vairākas reizes.

2. Pēc vingrināju­miem izdzeriet glāzi jau uzlādēta ūdens.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru