KĀ VĒL JŪS VARAT SEV PALĪDZĒT

1. Beidziet gaidīt. Gaidīšana ir papildu psiholo­ģiskais bloks, proti, šķērslis, kas traucē grūtnie­cības iestāšanos.

2. Nedomājiet par šo problēmu. Jūs varat to at­ļauties, jo jau tiekat ārstēta jūs taču turat rokās grāmatu, kas ārstē.

3. Neskaitļojiet, neplānojiet ieņemšanas dienu bērna nākšana pasaulē ir noslēpums, kas necieš iejaukšanos.

4. Jums katrā ziņā sevi jāapliecina kā personību un jāapzinās, ka pat tad, ja bērna nebūs, jūsu dzīve tāpēc nebeigsies. Jums ir mīļotais cilvēks, ir mērķis, ir sava misija.

Un, jo drīzāk panāksit šādu atbrīvotību, jo drīzāk turēsit rokās savu mazuli!

Vīrieši, vīri! Jūs sakāt, ka mīlat? Tad mīliet pa­tiesi, kā vīrietim pieklājas. Pat nepieminiet viņai šo problēmu. Varbūt problēma ir tieši jums? Aizejiet uz izmeklēšanu. Nepārmetiet savai iemīļotajai, ja jūs patiesi mīlat viņu. Cilvēkam nav briesmīgākas mocības par to, ja nemitīgi uzsver un pārmet kādu viņa fizisku trūkumu, īpaši tādu, kas nav radies viņa vainas dēļ. Bet ja nu tomēr radies viņa vainas dēļ? Tu taču esi vīrietis, tāpēc uzvedies kā vīrietis. Tu taču viņu mīli tādu, kāda viņa ir. Tieši tā izpau­žas lielais un brīnumainais mīlestības spēks. Mēs mīlam savas mīļotās, nejautājot, kāpēc. Saudzē viņu, un viņa, atbildot uz tavu mīlestību un tavu pacietību, tev dāvās ne vienu mazuli vien!

Un nobeigumā man atliek novēlēt, lai tu, mana mīļā meitene, kļūsti par vesela mazuļa laimīgu mā­miņu!

IEGAUMĒJIET, MANAS MĪĻĀS NĀKAMAS MĀMIŅAS UN NĀKAMIE TĒTI: LAI GRŪTNIE­CĪBA IESTĀTOS UN NORITĒTU BEZ SAREŽ­ĢĪJUMIEM, LAI JUMS PIEDZIMTU BĒRNINŠ UN IZAUGTU VESELS UN LAIMĪGS, VĒLMEI IEGŪT BĒRNU IR JĀBŪT CIEŠAI UN ĻOTI LABI PĀRDOMĀTAI!

Informatīvi enerģētiskais buklets, kas piesauc Radīšanas Enerģiju, sargā šo jūsu vēlmi, tāpēc tas pastāvīgi jātur pie sevis, lai kur jūs atrastos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru