INFORMATĪVĀ SAIKNE ĢIMENĒ

Vecākus un bērnus vieno daudz dziļākas saites, nekā tas pirmajā brīdi varētu likties. Līdztekus ģenētiskajām saitēm, pateicoties kurām bērns man­to savu vecāku sejas fiziskos vaibstus, ķermeņa for­mas vai psiholoģiskās kvalitātes, pastāv informatīvi enerģētiskās saites.

Brīdī, kad notiek ieņemšana, vīrieša un sievietes Eņģeļi savā laukā ievelk nākamā bērna kokonu. Sākumā bērnu un māti ieskauj kopīgs informatīvi enerģētiskais lauks. Vēlāk, kad bērns nāk pasaulē, vecāku informatīvie lauki ietekmē viņa lauku, bet tātad arī viņa veselību un attīstību.

Bērnu poliklīnikā sūdzoties ārstam par bērna veselību, māmiņas diezin vai domā par to, ka bērna slimības, ja, protams, tā nav viegla saaukstēšanās, nav nejaušas. Tās ir radījusi vecāku un visas ģime­nes informatīvo lauku ietekme. Bērni ir īpaši jutīgi pret Radīšanas Enerģiju. Tas skaidri redzams praksē, kad pēc seansa dažu stundu laikā izzūd gan iesnas, gan nemitīgs klepus, kas mocījis vairākas dienas, dažu sēriju laikā izzūd encefalopātija, pat vēzis atkāpjas.

Taču īpaši smagos gadījumos, kā arī tajos ga­dījumos, kad slimība pietiekami ātri netiek uzveik­ta, ir vērts pirmām kārtām pievērst uzmanību vecā­ku veselībai. Bērnu ārstēšana smagos gadījumos jāsāk ar vecmāmiņas un vectētiņa, mātes un tēva ārstē­šanu. Tieši viņu informatīvajos laukos ir ieperināju­sies slimība. Bērnam ir grūti vienam pašam tikt galā ar slimību, ja viņš visu laiku uzturas ģimenē, kurā ir nelabvēlīgs informatīvi enerģētiskais klimats.

Lai bērns izveseļotos, īpaši tad, ja viņam ir kāda smaga kaite, pilnībā jāmaina visas ģimenes energoinformatīvais lauks. Doktora pacienti to ļoti labi saprot, bet tiem lasītājiem, kuri viņa grāmatu tur rokās pirmo reizi, paskaidrošu. Vecākiem ir karsti jāgrib izārstēt savu bērnu un jābūt gataviem darīt visu, kas ir viņu spēkos. Tāpēc smagos gadījumos, īpaši tad, kad bērniem draud bojāeja, uz klīniku jānāk visiem ģimenes locekļiem. Gan mātei un tēvam, gan vecmāmiņai un vectētiņam jāpieliek visas pūles, lai bērnam palīdzētu. Tādējādi viņi, pateicoties gan savam enerģētiskajam potenciālam, gan savam Vēlmju Ķermenim, daudzkārt palielinās Radīšanas Enerģijas spēku.

Par to, ka četrgadīgs mazulis, par kuru S. Konovalovs stāsta savā otrajā grāmatā, tika izglābts no vēža, jāpateicas ne tikai Doktoram, bet arī visas viņa ģimenes pūliņiem.



Ir gadījumi, kad jaunie vecāki, zaudējuši bērnus, sāk apmeklēt Doktora klīniku. Viņus uz to mudina kaut arī neapzināta, tomēr liela gudrība. Ja ģimenē ir gājis bojā bērns un vecāki sāk domāt par jauna bērna laišanu pasaulē, viņiem jāatbrīvojas no nāves draudiem, jāpārveido savi enerģētiski informatīvie lauki un savā ģimenē jāatjauno pozitīvs enerģētis­kais fons. Citādi viņu jaundzimušajam bērnam draudēs tās pašas briesmas, kuras laupīja pirmo bērnu…

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru