ENERĢĒTISKAIS BUKLETS. UZLĀDĒTAIS ŪDENS

Visiem biomateriāliem, kurus izmanto Doktora Konovalova klīnikā, ir sava vēsture. Ar to jūs varat sīki iepazīties grāmatā "Radīšanas Enerģija. Pirmā grāmata. Stāsts par Doktoru".


Bukleta iedarbība

Praksē veicot ārstēšanos neklātienē, bukletu izmanto vairākiem mērķiem.

1. Lai informatīvi piesātinātu "uzlādētu " ūdeni 

Trauku ar ūdeni ne vairāk kā 250 ml uzliek uz bukletā ievietotās fotogrāfijas. Ūdens uzlādējas un ir lietojams jau pēc 20-30 minūtēm. Ja ūdeni uz bukleta atstāj visu nakti, tā enerģētiskais lādiņš būs aptuveni līdzvērtīgs tam, kādu ūdens saņem tieši seansu laikā.

Uzlādētais ūdens spēj pozitīvi ietekmēt gremo­šanas sistēmu, uzlabot miegu, normalizēt spie­dienu, izšķīdināt akmeņus. To lieto, lai apmazgātos, ierīvētu bojātas ādas vietas, pilina acīs, ārstējot visdažādākās acu slimības, ausīs un degunā. Ar šādu ūdeni var laistīt istabas augus un dzirdināt slimus dzīvniekus.

Uzlādēto ūdeni dzer pa pusglāzei dienā tukšā dūšā, pirms ēšanas.

2. Rītos un vakaros enerģētisko vingrinā­jumu izpildes procesā (slimību ārstēšanas un profilakses nolūkā)

Šai nolūkā, no rīta pamostoties, buklets jāizklāj uz grīdas (vai paklājiņa) un jānostājas uz tā.

Pēc tam jāpaceļ rokas uz augšu un 5-7 minūtes jāpastāv, domās vai skaļi noskaitot bukletā ievie­toto lūgšanu. Tad jāizdzer pusglāze uzlādētā ūdens un jāizpilda enerģētiskie vingrinājumi. (Varat iz­vēlēties tos, kuri aprakstīti šīs grāmatas nodaļā "Enerģētiskie vingrinājumi" vai pirmajā grāmatā.) Vakaros tā pati procedūra jāatkārto un jānoskaita vakara lūgšana:

"Kungs, Tev atdoto sirdi atdodu tikai Tev. Visi pasaules spēki nespēs saraut to pavedienu, kas vieno Tevi uti mani. Visi naidīgie spēki atkāpsies un nekustīgi un pasīvi sastings manas un Tavas sirds mīlestības un spēka priekšā. Lai notiek tā. Āmen."

3. Normāla enerģētiskā fona radīšanai miega laikā

Šai nolūkā bukletu (vai vairākus bukletus, bet katrā ziņā nepāra skaitu) noliek zem matrača mugurkaula virzienā (proti, Dievišķā kanāla virzienā) ar fotogrāfiju uz augšu.

4. Lai remdētu sāpes

Bukletu pieliek slimajai vietai, sasituma, iegriezu­ma, apdeguma vietai un patur, kamēr sāpes pāriet.

5. Lai radītu pozitīvu enerģētisko fonu

Uz laiku, kamēr istabā uzturas cilvēki, bukletu novieto pie sienas (var aiz mēbeļu stikliem) ar seju pret interjeru.

Daudzu tūkstošu pacientu slimības vēstures lie­cina, ka labvēlīgs enerģētiskais fons pozitīvi ietek­mē pašsajūtu, veicina attiecību uzlabošanos starp cilvēkiem gan starp vienas ģimenes locekļiem, gan darbabiedriem.

Ja bukletu izmanto mājputnu un mājdzīvnieku turēšanas telpās, viņu produktivitāte pieaug pus­otras, pat divas reizes, palielinās izturība zemā tem­peratūrā. Izvietojot bukletus dobēs, siltumnīcās un dārzos, ceļas kultūru ražība. Noliktavās bukleti no­drošina augļu kvalitatīvu un ilgu uzglabāšanu, sēklu labu dīgstību.

6. Bukleta sargājošais spēks

Bukleta sargājošais spēks izpaužas dažādās ekstremālās situācijās, paaugstinātas fiziskās, psihiskās un garīgās slodzes laikā. Bukletus parasti ņem līdzi uz dažādām sacensībām, eksāmeniem, konkursiem, pārbaudēm, lietišķām un svarīgām personiskām pārrunām u.tml. Visos šajos gadī­jumos bukletam jābūt līdzās cilvēkam. Tā darbības rādiuss ir aptuveni pieci metri. Tāpēc, ja istabā ir nevis viens, bet vairāki bukleti, to iedarbība pastip­rinās, jo samazinās "nenosegtās" zonas.

Tagad S. Konovalova bukleti "peld" zemūdenēs, "lido" lidmašīnās, arī armijas lidmašīnās, un, pro­tams, tiek glabāti visu viņa pacientu automobiļos.

Brīdinājums

Bukletam nav nekādas iedarbības, ja cilvēkam ir ļauni nodomi, ja viņa intereses ir negatīvas vai nepatiesas Ja izpaužas neapdomība un garīga tum­sonība. Radīšanas Enerģiju nevar piespiest dar­boties savtīgos nolūkos. Tā strādā jūsu labā tikai tad, ja jūsu mērķi ir tīri, nesavtīgi, saistīti ar glāb­šanu.



Un pēdējais ĀRSTNIECISKAIS BUKLETS AT­RODAS TIEŠI GRĀMATĀ "Grāmata pa pastu" ne­pieņem pieteikumus piegādāt ārstniecisko bukletu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru