NOSLĒGUMA IETEIKUMI

Mana mīļā sieviete! Noslēdzot mūsu sarunu tikai par nelielu daļu no slimībām, kuras tev neļauj mie­rīgi un normāli dzīvot, gribu dot dažus ieteikumus, kas palīdzēs izvairīties no daudzām ar veselību saistītām problēmām.

Pirmām kārtām atceries, ka tu dzīvo izkropļotajā mūsdienu pasaulē, kurā meli un krāpšana ir ik­dienas dzīves norma, kurā tieksme par katru cenu tikt pie bagātības daudzus cilvēkus mudina pārkāpt

cilvēcības robežu. Es nemaz nerunāju par to, ka tiek mīdīti kājām tādi cildeni jēdzieni kā tikumība, godīgums, krietnums, cieņa. Tāpēc atceries, ka krāpšana un meli rod izpausmi visās cilvēku darbības sfērās, arī attiecībās starp cilvēkiem, starp vīrieti un sievieti. Tāpēc esi iekšēji gatava tam, ka tevi var nodot, noniecināt un sabradāt tavu mīles­tību, tavu sievietes uzticību. Kaut gan ir sāpīgi ru­nāt par šo tematu, esmu spiests to darīt, lai tevi nepārsteidz nesagatavotu situācija, kad satikāties, mīlējāt, kaldinājāt nākotnes plānus, bet viņš pa­zuda un pat nepiezvanīja, un pat neko nepa­skaidroja. Tāda ir m ūsdienu dzīve. Lai tevi nepār­steidz nesagatavotu situācija, kad vīrs pēkšņi pa­ziņo, ka viņam ir vēl viena ģimene un tur uzradies bērns, tāpēc ir spiests aiziet… Es diemžēl varu minēt daudzus šādu no dzīves ņemtu drāmu pie­mērus. Tāpēc, lai neapjuktu, lai neieslīgtu depre­sijā, lai nesastrādātu muļķības un saglabātu sevi pašai sev, kas nav mazsvarīgi, iekšēji esi gatava arī tādam notikumu pavērsienam. Kāpēc par to ru­nāju? Tāpēc, ka gadās burtiski no cilpas izvilkt, bet pēc tam gādāt, lai dzīvē atgriežas brīnišķīgas, skais­tas, gudras, apbrīnojamas sievietes. Tikai pēc tam, daudz vēlāk, viņas sāk saprast, kam ziedojušas sa­vus labākos gadus un kāda cilvēka dēļ gribējušas laupīt sev pašu dārgāko, kas cilvēkam ir, dzīvību. Lai ilglaicīgi saglabātu veselību, tev, protams, ir ne­pieciešama pilnvērtīga sievietes dzīve. Tas nozīmē mīlestība pilnīgā tās izpausmē un pilnvērtīga ģi­mene. Mūsdienu pasaulē ne jau visām sievietēm šāda dzīve ir. Ja gadās tā, tad galvenais ir nenokārt degunu un neuzskatīt sevi par neveiksminieci. Ko tas nozīmē? Tev ir 30 un pat 38, un pat 45 gadi, un pat… Tava ģimenes dzīve nav bijusi veiksmīga. Tev pašlaik nav iemīļotā vīrieša, varbūt pat nemaz nav bijis tāda. Nekādā gadījumā nevaino sevi vai likteni. Pirmām kārtām centies atrast sevi, atrast sevi sevī pašā un, protams, centies atrast savu vietu dzīvē, apliecinot sevi iemīļotā darbā. Neieraujies sevī, nevairies no cilvēkiem un, protams, centies iegūt draugus nevis starp precētiem cilvēkiem, bet sev līdzīgiem. Tāpēc ka šajā vidē nebūs mūžīgo jau­tājumu, tu zini kādu. Šajā vidē tu jutīsies labāk un mierīgāk, tātad zināsi, ka tev viss vēl priekšā. Bet, ja neklātienes seansos un pirms aizmigšanas tu Tam Kungam lūgsi pašu galveno, domāju, ka tava Diena pienāks. Tev, mana mīļā, es neieteicu skatīties filmas ar erotiskām ainām, kuras tevi uzbudinās, un lasīt grāmatas ar šādu ainu aprakstiem. Nepiepildītas seksuālās vēlmes bieži kļūst par iemeslu visdažādākajām slimībām, arī dzimumsfēras slimībām. Tāpēc centies sevi nodarbināt ar ko citu, ja tev nav seksuālā partnera.

Nevaino sevi un nepārmet sev, ja satiecies ar vī­rieti, kuru nemīli. Dzīvei ir savas prasības, un ta­vām vēlmēm ir jārod piepildījums. Tikai atceries, ka tagad ir ļoti daudz dažādu slēptas infekcijas vei­du. Tātad esi piesardzīga un pedantiska, prasi banā­lu higiēnas noteikumu ievērošanu. Izvairies izman­tot dzemdes spirāles, lai izsargātos no grūtniecības. Labākais aizsarglīdzeklis ir ne tikai prezervatīvs. Pēc mūsu datiem, sievietēm, kuras lietojušas orālos kontraceptīvos līdzekļus, nav bijis un nav nekādu komplikāciju. Turklāt, pēc profesora Savicka datiem, šādu kontraceptīvo līdzekļu lietošana par 31 procentu pazemina risku, ka varētu izveidoties dzemdes mioma.

Pieprasi, lai tavs vīrietis tevi ciena un rūpējas par tevi. Vēlams dzimumaktā sasniegt orgasmu. Tā ir brīnišķīga slimību, un ne tikai dzimumsfēras slimību, profilakse.

Grūtniecības pārtraukšana aborts sievietei ir briesmīga drāma. Pat tad, ja grūtniecība tiek pār­traukta nosacīti, pirmajā nedēļā. Iestājoties grūt­niecībai, sievietes organismā noris kolosāla pār­kārtošanās. Tu, mana mīļā, pat iedomāties nespēj, kā mainās viss sievietes organisms, visas fizio­loģiskās sistēmas. Un pēkšņi trieciens! Organisms ilgu laiku atrodas inerces stresa stāvoklī, proti, tā sistēmas vēl ilgi darbojas grūtniecības režīmā. Bet tas nozīmē, ka pat viens aborts kļūst par daudzu sieviešu organisma slimību smagu cēloni. Esi piesardzīga, māci savu mīļoto vīrieti sargāt tevi un sargā sevi pati.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru