KĀ UZSĀKT VINGRINĀJUMU IZPILDI

Istabā neviena nav, valda klusums un miers. Tik­ko dzirdami skan nomierinoša mūzika. Nostājies uz bukleta (var sēdēt uz krēsla tad kājas ir uz bukleta; var gulēt gultā, ja tas ir no rīta tūlīt pēc pamošanās, tad buklets atvērtā veidā, pavēršot fotogrāfiju pret sevi, jānovieto uz sirds), aizver acis un domās no savas istabas pārcelies uz Sanktpēterburgu. Pat ja nekad šajā pilsētā neesi bijusi, droši vien fotogrāfijās, televizora ekrānā vai, visbeidzot, vēstures mācību grāmatā būsi redzējusi Pētera un Pāvila cietoksni. Klīnikas zāle atrodas faktiski pilsētas centrā, blakus Pētera un Pāvila cietoksnim, un tur es izsaucu Radīšanas Enerģiju. Tur notiek manu pacientu, arī neklātienes pacientu, izdzie­dināšana. Iztēlojies, ka ieej zālē un ērti apsēdies kādā no krēsliem.

Šādi noskaņojusies, uzliec plaukstas uz sirds, aiz­ver acis un klusu, gandrīz čukstus noskaiti lūgšanu, kas aicina Radīšanas Enerģiju:

"Kungs! Tev atdoto sirdi atdodu tikai Tev.

Visi pasaules spēki nespēs saraut to pavedienu,

kas vieno Tevi un mani.

Visi naidīgie spēki atkāpsies

un nekustīgi un pasīvi sastings

manas un Tavas sirds mīlestības

un spēka priekšā.

Lai notiek tā.

Amen."

Pēc tam iztēlojies manu seju, manu veidolu un klusu aicini: "Doktor, esi kopā ar mani!"

Tu, mana mīļā, vari piesaukt Radīšanas Enerģiju ar manu starpniecību, lietojot arī citus vārdus, tā­dus, kas tev tajā brīdī ienāk prātā. Kad aicinājums izteikts, saglabā mierīgu dvēseles stāvokli un ar aizvērtām acīm paliec vēl 30 40 sekundes, varbūt pat ilgāk. Šajā laikā centies pilnīgi nomierināties un lūdz To Kungu un Dievmāti tev dāvāt bērnu. Ja bijuši aborti, tad nožēlo šo grēku, tikai dari to godīgi un no visas sirds, un palūdz Visuma Mātei piedošanu. To izdari katrā ziņā! Turklāt piedošanu ikreiz lūdz tieši šajā brīdī ne agrāk un ne vēlāk. Bet pēc tam pateicies Tam Kungam par tev doto iespēju atkal iepazīt mātes laimi. Un šajā brīdī iedomājies savu nākamo mazuli, viņa veidolu, sajūti viņu sevī un iztēlojies, ka tavā istabā ielido maza zeltaina enerģijas lodīte un apstājas virs tevis. Ļauj vaļu savai iztēlei. Taču necenties sajust ko nepa­rastu. Tomēr, ja kaut kas neparasts sāksies, nebai­dies. Viss notiek normāli, Radīšanas Enerģijas kon­trolē.

Mana mīļā lasītāja, mans mīļais lasītāj! Mans mīļais cilvēk! Es saprotu, ka mēs pie šādas "saskar­smes" neesam pieraduši, vēl jo vairāk tāpēc, ka tā notiek ar kaut ko nesaprotamu, neredzamu, bet tātad, kā mums šķiet, ar kaut ko nereālu. Es pat pieļauju, ka, nonākusi līdz šai grāmatas lappusei, to gribēsi grāmatu aizvērt, lai vairs nekad neat­vērtu. Taču nedari to! Nekādā gadījumā nedari to. Atceries ar tevi runā ārsts, doktors, kurš jau palī­dzējis tūkstošiem un desmitiem tūkstošu cilvēku. Tu gribi atgūt veselību? Jā. Tad pievienojies mums un dari to, kas rakstīts šajā grāmatā un visās manās grāmatās. Dažkārt tev, mans mīļais lasītāj, būs ga­dījies dzirdēt par balto un melno maģiju, par kaut kādiem melnajiem un baltajiem spēkiem un tam­līdzīgas lietas. Iegaumē! Kad mēs runājam par Visuma Vienoto informatīvi enerģētisko telpu, tā nevar cilvēkam atnest nelaimi, slimības, nodarīt ļaunu utt. Radīšanas Enerģijas lauku uzdevums, kā tu atceries tio manas grāmatas "Ceļš uz veselī­bu", ir uzturēt dzīvību. Tieši ar šo Spēku "strādāju" es. Ļaunums nenāk no Visuma. Ļaunums nāk tikai no cilvēka: no viņa melīgajām, ļaunuma pilnajām domām, no skaudības…


Ja tev ir problēma ar dzimumsfēru, tad, protams, nevajag lūgt, lai tev dāvā bērnu. Gluži vienkārši centies saglabāt dvēseles un ķermeņa mieru un čukstus pasaki paldies Tam Kungam, Visumam, ka Radīšanas Enerģija ir ienākusi tavā mājā un ienāk tevi.

Esmu nācis, lai ar atvērtu sirdi, zināšanām un pieredzi tev palīdzētu. Esmu nācis, un kopā ar mani nāk pats lielākais spēks Radīšanas Enerģija. Pie­ņem to ar atvērtu sirdi un tīrām domām.

Un tātad domās "paņemam" mirdzošo zeltaino enerģijas lodīti un turam to sirds apvidū, turklāt savu sirdi "redzam" šīs lodītes centrā.

Pēc tam pievienojam enerģētiskos vingrināju­mus. Tie jāizdara bez steigas, bez rosīšanās, maksimāli atslābinot ķermeni. "Laiski" un vien­mērīgi jādarbojas tikai tiem muskuļiem, kuri no­drošina kustību. Turklāt domas ir koncentrētas uz vingrinājumu un enerģijas noturēšanu un vadī­šanu. Ja tava problēma ir neauglība, visu proce­dūru norises laiku tu nemitīgi domā par bērnu, "redzi" savu mazuli, jūti viņu sevī.

Pievērsiet uzmanību!

Ja nestāvēsit uz bukleta, domās "nevadīsit" enerģiju un turklāt jūsu kustības būs ātras un asas, jums nekas nesanāks! Tāpēc ka jūs šos vingrinā­jumus padarīsit par vienkāršiem fiziskiem vingro­jumiem, turklāt ne pašiem labākajiem un ne pārāk efektīviem.

Paturiet prātā, ka nedrīkst izjaukt enerģētisko vingrinājumu izpildes secību! Jo arī tad nepanāksit nekādu efektu.

Ja enerģētisko vingrinājumu laikā jums radīsies straujas un sāpīgas reakcijas un stāvokļi, vingri­nājumi tūlīt jāpārtrauc, nedaudz jāatpūšas, jāno­mierinās un to izpilde jāturpina bez bukleta.

CILVĒKIEM AR PSIHISKIEM TRAUCĒ­JUMIEM VISAS ENERĢĒTISKĀS PROCEDŪRAS IR AIZLIEGTAS!

Sāciet izpildīt pirmās grupas vingrinājumus. To mērķis ir atjaunot Smalkā ķermeņa formu un ap­jomus. Pēc tam pārejiet pie "Grāmatā, kura dziedē gremošanas orgānus" aprakstītajiem otrās grupas vingrinājumiem, kas paredzēti sirds un asinsvadu sistēmas atjaunošanai, un tikai tad ķerieties pie dzimumsfēras slimības ārstējošiem enerģētiska­jiem vingrinājumiem, izvēloties sev nepieciešamās grupas procedūras.

NEVAJAG ENERĢĒTISKOS VINGRINĀ­JUMUS UZSĀKT TŪLĪT, IZLAIŽOT PIRMĀS UN OTRĀS GRUPAS VINGRINĀJUMUS, JO EFEKTS BŪS NENOZĪMĪGS VAI ARĪ TĀ NEBŪS NEMAZ.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru