INFORMATĪVI ENERĢĒTISKĀS TEORIJAS ĪSS IZKLĀSTS

Pirmajās Doktora grāmatās stāstīts par viņa teoriju un praksi. Tagad jūs turat rokās sieviešu dzimumsfēras slimību ārstēšanas praktisko rokas­grāmatu. Protams, tajā nevar izstāstīt visu, ko jums būtu nepieciešams zināt par Doktora S. Konovalova klīniku, viņa ārstniecības metodēm, teoriju un praksi. Šeit mēs ievietojam tikai īsas ziņas, bez kurām, lasot grāmatu, jūs nevarēsit iztikt (ja nolemsit kļūt par Doktora neklātienes pacientu, jums jāizlasa visas viņa grāmatas pēc kārtas).


Desmit gadus Sergejs Konovalovs vada Humānās rehabilitācijas centru enerģētisko klīniku Sanktpēterburgā. Katru gadu tajā ārstējas desmitiem tūkstošu pacientu. Visbiežāk tie, kuriem vairs nav uz ko cerēt…

Doktors ārstē ar enerģiju. Tieši tā izpaužas viņa talants. Taču, iekams neticīgi pasmaidāt un noburkšķat: "Mēs tādus jau pazīstam!", atļaujiet jums iebilst: "Nepazīstat!" Nevarat pazīt, tāpēc ka nekā līdzīga tam, ko dara viņš, nav. Arī tradicio­nālajā medicīnā nav nekā līdzīga viņa sasnie­gumiem. Doktors ārstē ielaistas hroniskās un onkoloģiskās slimības un daudzas citas "neizārstē­jamas" kaites.

Savus pirmos soļus medicīnā S. Konovalovs spēra 1971. gadā N. Pirogova Viņņicas medicīnas insti­tūtā. Tad sekoja specializēšanās terapijā, kvalifi­kācijas celšanas kursi S. Kirova Kara medicīnas akadēmijā, darbs apgabala kara klīniskā hospitāļa neatliekamās un intensīvās terapijas un reanimā­cijas nodaļā, kardioloģiskajā un infarktu nodaļā. Viņš bija gan parasts, gan reizē neparasts ārsts. Parasts tāpēc, ka viņam bija augstākā medicīniskā izglītība, bet tātad viņš bija apguvis un daudzus gadus izmantoja praksē mūsdienu tradicionālās medicīnas metodes, ticēja zinātnes varenībai. Bet neparasts tāpēc, ka tā arī nespēja mierīgi paziņot slimajam, ka medicīna netiek galā ar viņa hronisko slimību, ar viņa sāpēm. Nespēja nedz pierast pie tā, nedz samierināties ar to.

Doktors Konovalovs tradicionālajai medicīnai veltīja vairāk nekā piecpadsmit gadus. Bet pēc tam…

Pēc tam pie viņa atnāca Dziedinošās Enerģijas kā viņš pats to sauc Radīšanas Enerģijas Spēks. Otrajā grāmatā Doktors stāsta par šīs Enerģijas izcelsmi un skaidro tās nozīmi visu planētas cilvēku veselības un pilnvērtīgas dzīves nodrošināšanā. Tradicionālās ievirzes ārsta ceļš līdz dziedniekam nebija vienkāršs. Sākumā bija daži pacienti, kurus Doktors "nejauši" izdziedināja neparastā veidā ar Enerģijas palīdzību. Taču viņš nebija noskaņots noticēt kaut kam tādam, ko nevar apstiprināt nekādas analīzes, spēkam, kuru nevar izmērīt ne ar kādiem, pat vismodernākajiem aparātiem. Viņu, zinātnieku, varēja pārliecināt vienīgi prakse. S. Konovalovs sāka rīkot ikdienas seansus vienā no palātām tajā hospitālī, kurā strādāja. Drīz kļuva acīm redzams, ka viņa pacienti izveseļojas ātrāk, turklāt tiem pazūd blakus slimības.

Prakse pamazām veidoja Doktora jauno pasaules uzskatu, apbruņoja viņu ar jaunu loģiku. Katru nā­kamo soli pajauno ceļu S. Konovalovs spēra, pama­tojoties vienīgi uz praksi uz reālajiem ārstēšanas rezultātiem.

Doktora Konovalova grāmatas, kuras viņš rak­stīja īsajos darba pārtraukumos, iznāca pirms pus­otra gada. Jau pirmās atsauksmes, kas tika sūtītas no dažādām Krievijas malām un ārvalstīm, atnesa ziņas par viņa grāmatu un neklātienē veiktās ārstēšanas satriecošajiem rezultātiem un stimulēja turpmākam darbam. Izrādījās, ka cilvēkiem, pat atrodoties tālu no Doktora un viņa klīnikas, ir izredzes atbrīvoties no daudzām nopietnām kai­tēm, ja tiek pildīti viņa ieteikumi, izmantots buklets un praktizēta ārstēšanās neklātienē.

Lai jūs varētu pievienoties ārstēšanai neklātienē, vispirms ir jāiepazīstas ar Doktora Konovalova iz­strādāto veselības un slimības teoriju.

Pasaule ir vienots organisms, kurā visi procesi ir savstarpēji saistīti. Proti, saikne pastāv pat starp tālo zvaigžņu gaismu un tavu pašreizējo rīcību.

Radīšanas Enerģija ir īpašs, zinātnei pa­gaidām vēl nepazīstams enerģijas veids. Tās sastāvā ir informatīvie lauki (97 89 %) un anihilējošā enerģija (2-3 %), bez kuras informatīvo lauku PROGRAMMAS nav iespējams realizēt.

Jebkurš ķermenis, jebkurš organisms vispirms pastāv informatīvi enerģētiskā lauka līmenī, un tikai pēc tam šis lauks to iemieso fiziskajā pa­saulē. Neviens process Visumā nav nejaušs. Plān­veidīgi tiek realizēta Dievišķā Visuma IECERES PROGRAMMA.

i Cilvēka Smalkā ķermeņa sistēma ir orga­nisma informatīvi enerģētiskais karkass, kas ietver katras šūnas, orgāna un sistēmas biolauku, ener­ģētiskos kapilārus, artērijas, kanālus un to savie­nojumus kausus. Smalkā ķermeņa sistēma vei­dojas no šūnu pašu enerģijas un tās enerģijas por­cijas, kuru katrs cilvēks, katrs organisms saņem miega laikā. Cilvēka organisms ir atvērts enerģijai, kas tajā brīvi ieplūst un koncentrējas Smalkā ķer­meņa sistēmā sirds kausā, bet no turienes vienmērīgi sadalās pa citiem svarīgiem centriem kausiem.

Kausi ir daudzu enerģētisko kanālu savieno­jumi. Katram orgānam ir savs kauss, katra locītava atrodas šādā kausā (to ieskauj šāds kauss).

Smalkā ķermeņa sistēmas robežas fiziskā ķermeņa priekšpusē un sānos atrodas 5-10 cm attālumā no izstieptas rokas, mugurpusē 50 - 60 cm attālumā no muguras, virs galvas paceltu roku attālumā.

Ķermeņa galvenā enerģētiskā maģistrāle ir Dievišķais kanāls. Tas ir visplatākais, visblī­vākais un visdziļākais lauks Smalkā ķermeņa sis­tēmā. Tā virsotne Smalkā ķermeņa sistēmas aug­šējā robeža atrodas 5-10 cm virs pakauša, bet pamatne 5 10 cm zemāk par astes kaulu. Tātad galvenā kanāla virsotne ir intelektuālais kauss, bet pamatne miesas kauss. Veselam cilvēkam Die­višķais kanāls ir 20-25 cm plats. Kanāla dziļums ir attālums starp Smalkā ķermeņa sistēmas priekšpuses robežu un mugurpuses robežu, dabiski, ieskaitot paša ķermeni. Tātad Dievišķā kanāla dziļums ir 1,5 m.

Dievišķajā kanālā S. Konovalovs izceļ vairā­kus galvenos kausus.

1. Intelektuālais kauss - galvas informatīvi enerģētiskais "kokons".
2. Noskaņojuma kauss - vairogdziedzera infor­matīvi enerģētiskais "kokons" (tas ietver gan kaklu, gan kakla skriemeļus, gan barības vada sākumdaļu).
3. Iekšējās aizsardzības kauss - aizkrūts dzie­dzeris, imūnsistēma.
4. Sirds kauss.
5. Saules kauss - saules pinuma apvidus, galve­nokārt uztur nervu sistēmas veģetatīvo funkciju.
6. Seksuālais kauss - cirkšņi, mazā iegurņa orgāni.
7. Miesas kauss - asteskaula apvidus.

Ja enerģijas kustība Smalkā ķermeņa sistēmā tiek traucēta, rodas visdažādākās slimī­bas. "Slimnieka ārstēšana," apgalvo Doktors, "jā­sāk ar viņa Smalkā ķermeņa sistēmas atjaunošanu! Tikai tad var cerēt uz panākumiem." Un šo atziņu apstiprina ar savas prakses rezultātiem.

Atbilstoši informatīvi enerģētiskajai teorijai S. Konovalovs aplūko cilvēku kā sarežģītu desmit ķermeņu organizāciju, kurā ietilpst:

1. Blīvais (jeb fiziskais) ķermenis miesa. Tas ir vispilnīgākais ķermenis, kas uz Zemes izgājis visus dzīvības evolūcijas posmus.

2. Smalkais ķermenis kā blīvā ķermeņa neda­lāma sastāvdaļa. Bez Smalkā ķermeņa miesa diezgan ātri iet bojā.


Ķermeņi, kas ietilpst cilvēka informatīvajā laukā (3):

3. Astrālais ķermenis.

4. Toniskais ķermenis.

5. Mutablais ķermenis.


Ķermeņi, kas ietilpst cilvēka organisma stabilitātes laukā (3):

6. Trešā līmeņa stabilitātes ķermenis.

7. Otrā līmeņa stabilitātes ķermenis.

8. Pirmā līmeņa stabilitātes ķermenis.


Augstākā evolūcijas līmeņa ķermeņi.

Šie ķermeņi iet evolucionārās attīstības ceļu:

9. Ķermenis vēlmju PASAULE.

10. Ķermenis domu PASAULE.


Tātad vesels organisms ir tāds organisms, kurā panākta maksimāla VISU tā organizācijā ietilp­stošo ĶERMEŅU MIJIEDARBĪBAS HARMONIJA. Taču jāpiebilst, ka šāda harmonija IESPĒJAMA TIKAI UZ RADĪŠANAS ENERĢIJAS LAUKU NEMAINĪGA SASTĀVA UN KONSTANTAS KONCENTRĀCIJAS FONA. Par to būs runa tālāk.

Ikviena cilvēka unikalitāti nosaka pirmām kārtām viņa informatīvā lauka sastāvs, bet tātad laukā ietilpstošo ķermeņu kvalitatīvais sastāvs. As­trālais, toniskais un mutablais ķermenis miesu "cil­vēcisko", veido mūsu individualitāti un savā atmiņā glabā katru cilvēka dzīves mirkli.

Smalkā ķermeņa sistēma pastāvīgi tiek uz­turēta ar pilnvērtīgām enerģijas porcijām no Radī­šanas Enerģijas informatīvajiem laukiem.

Ja Radīšanas Enerģijas koncentrācija ir veselīga, informatīvie lauki tūdaļ novērš jebkuru traucējumu Smalkā ķermeņa sistēmas darbā. Pirms desmitiem tūkstošu gadu cilvēki slimības nepazina, dzīvoja daudz ilgāk un šķīrās no šīs pasaules, nekļūdami veci un nevarīgi. Slimības radās daudz vēlāk, cil­vēka "apzinātas", Radīšanas Enerģijas informa­tīvos laukus sagraujošas darbības rezultātā. Tagad Radīšanas Enerģijas koncentrācija virs planētas ir krasi samazinājusies un joprojām samazinās. Gal­venais cēlonis ir cilvēku masveida bojāeja pēdējā, ļoti īsajā evolūcijas posmā. Lai to saprastu, jāzina, kā noris cilvēka dzimšana un kā viņš pāriet citā pasaulē, proti, jāiegūst priekšstats par to, kas ir dzimšana un nāve.

No Dievišķā Visuma dzīlēm uz mūsu planētu Radīšanas Enerģijas laukos plūst īpaša informatīvi enerģētisko lauku "kokonu" straume. Kokonu sastāvā ir nākamā cilvēka dvēsele un viņa augstā­kie ķermeņi. Turpretī miesa veidojas mātes klēpī. Turklāt kokona sastāvā ir dubults nākamā cilvēka ķermeņu komplekts.

Mātes klēpī esošā miesa tas vēl nav cilvēks. Tai vēl nav pat sava Smalkā ķermeņa. Aptuveni 24. grūtniecības nedēļā mātes organisma EŅĢE­LIS (tūlīt uzzināsit, kas tas ir) ar savu aktivitāti piesaista mātes laukam kokonu. Sākot ar 28. grūtniecības nedēļu, kokons jau pastāvīgi at­rodas mātes laukā. Ar šo brīdi sākas kokona dalīšanās: veidojas cilvēka informatīvā lauka ķer­meņi un to "spoguļattēls" absolūti precīza kopija, kas pēc piedzimšanas paliks planētas informatīvajā laukā, kļūstot par vienojošo posmu starp cilvēku un Radīšanas Enerģijas laukiem. Šo "kopiju" S. Konovalovs sauc par EŅĢELI. Starp cilvēku un eņģeli izveidojas stingri noteiktas informatīvi ener­ģētiskās saites.

Dzimšanas brīdī miesā ienāk dvēsele. Bērna klie­dziens - tas ir miesas šaurajā "telpā" ienākošās dvēseles kliedziens. Smalkā ķermeņa telpa piepil­dās ar augstākajiem ķermeņiem - piedzimst cil­vēks. Eņģelis paliek "lidināmies" un pavada cilvēku visās viņa dzīves gaitās uz Zemes. Eņģeļa ķermeņu sastāvs ir tāds pats kā cilvēka augstāko ķermeņu sastāvs. Tajā ietilpst astrālais, toniskais, mutablais ķermenis, trešā, otrā un pirmā stabilitātes līmeņa ķermeņi, domu pasaule un vēlmju pasaule.

Mūža beigās šīs saites kļūst stiprākas: Eņģelis "pievelk" cilvēka ķermeņus (protams, izņemot fizisko un Smalko ķermeni), līdz ar to samazinās enerģijas pieplūdums no Radīšanas Enerģijas lau­kiem, noplok ķermeņa fizioloģisko procesu akti­vitāte. Noteiktā brīdī notiek dvēseles un Smalkā plāna augstāko ķermeņu "izvilkšana-aiziešana" iestājas nāve. Atkalapvienotais kokons aiziet.

S. Konovalova izstrādātās dziedināšanas me­todes pamatā pirmām kārtām ir viņa spēja (parei­zāk sakot nenovērtējamais talants) izsaukt Radī­šanas Enerģiju tās pilnvērtīgā koncentrācijā un vadīt to. Šīs enerģijas ietekmē pacienti, kas ieradušies klīnikā uz seansu, īsā laikā atbrīvojas no neizārstējamām slimībām. Padomājiet: viena sean­su sērija taču ilgst tikai 20 stundas, nepilnu dien­nakti. Tātad tie, kuri klīniku apmeklē gadu un izgā­juši, teiksim, astoņas seansu sērijas, Radīšanas Enerģijas ietekmē ir atradušies 160 stundas - ne­pilnas septiņas diennaktis! Kurā pasaules klīnikā nedēļas laikā var tikt vaļā, teiksim, no parasta gastrīta, nemaz jau nerunājot par sarežģītākām diagnozēm? Tāpēc centieties apjaust, kas sagaida cilvēci, ja Radīšanas Enerģijas fons atjaunosies! Tas pats, kas S. Konovalova seansos, tikai, iespējams, vēl ātrāk. Klīnikā cilvēki ne tikai atbrīvojas no sli­mībām, tur notiek arī daudz citu brīnumu: aug jauni zobi, izzūd kupri, izaug pirkstu falangas. Es nemaz nerunāju par visiem tiem labdabīgajiem notikumiem, kuri risinās pacientu dzīvē. Pie šā­diem brīnumiem Doktora pacienti jau sen ir pie­raduši. Taču brīnumiem ir pilnīgi reāls pamats: Doktora pacients tas ir cilvēks, kas, pārvarot savu pasivitāti un slinkumu, aktīvi un drosmīgi cīnās ar slimību. Pasaule ap šādiem cilvēkiem mainās, jo mainās viņi paši. Viņi nemeklē vainīgos, neaiz­bildinās ar apstākļiem, viņi jaunas pasaules veido­šanu sāk ar sevi.

Gribas citēt Doktora sievas un pirmās palīdzes Antoņinas Konovalovas vārdus: "Mūsu zālē ne tikai noris ārstēšana, bet arī tiek veidots vesels cilvēks, vesela personība. Šeit ne tikai atvieglo pa­cientu stāvokli, remdējot sāpes un veicinot rētu de­formāciju uzsūkšanos. Šeit tiek atklāti un novērsti slimību cēloņi, kas slēpjas dziļi cilvēka apziņā, viņa dvēselē, viņa patiesi barbariskajā attieksmē pret sevi un apkārtējiem cilvēkiem…"

Ja gribat atbrīvoties no slimībām, nodibināt saik­ni ar Radīšanas Enerģiju un darīt visu, kas ir jūsu spēkos, lai atjaunotu tās fonu virs planētas, jums ir izredzes. Varat nākt uz Doktora klīniku, bet, ja nevarēsit dabūt abonementu vai dzīvojat tālu no Sanktpēterburgas, varat ārstēties neklātienē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru