Vampīrisms ikdienā un aizsardzība pret to

Vampīri ikdienā



Kā zināms, cilvēks ir enerģētiska būtne, un tas nozīmē, ka mēs pastāvīgi atrodamies enerģiju virpulī. Kad cilvēks dusmojas vai ir ļoti noskumis, viņš enerģiju zaudē, bet iemīlējies un bezgalīgi priecīgs tautietis to pārpārēm iegūst no apkārtējās vides un neapzināti dāļā visiem, kuri nonāk viņa biolauka starojuma zonā. 

Enerģijas zagļi 

Cilvēki laimīgos uzreiz pamana un vēlas pēc iespējas ilgāk uzturēties viņu tuvumā. Bet, tāpat kā viens darvas piliens spēj sabojāt veselu darvas mucu, tā arī atrodas daži nesaprātīgi cilvēki, kuri starp mums meklē tieši tos veselīgākos un laimīgākos indivīdus, lai kā parazītaugi nosūknētu enerģijas rezerves. Tie ir enerģijas zagļi jeb enerģētiskie vampīri. 

Enerģētiskais vampīrisms 

Izšķir divu veidu enerģētisko vampīrismu - apzināto un netīšo. Pārmaiņus runāsim gan par vienu, gan par otru. Un sāksim mēs ar neapzināto. 
Iedomājieties, ka atrodaties slimnīcā, piemēram, terapijas nodaļā un ārstējat kādu nenozīmīgu, bet ikdienā traucējošu kaiti. Lai arī cik lielas naudas summas netērējat dārgajām zālēm, nealgojat labākos medicīnas profesorus, nekas nelīdz - slimība neatkāpjas ( viens no iemesliem, kādēļ tā notiek, ir slimības cēloņu neapzināšana, un šī problēma slēpjas jūsu domās un rīcībā. 
Vai esat ievērojuši, ka, tiklīdz jūs ir apmeklējuši tuvinieki, draugi vai sirsnīgi smaidošas māsiņas un atsaucīgs ārstējošais ārsts, pēc viņu aiziešanas jūsu pašsajūta uzlabojas. Kas tā ir par mistisku enerģiju, ar kuru apmeklētāji jūs uzlādē? Runājot par jūsu tuviniekiem, jāsecina, ka viņu uztraukums un rūpes par jums automātiski pārvēršas nelielas pozitīvas enerģijas lādiņā, kuru jūs uzsūcat sevī kā sūklis ūdeni. Tas pats notiek ar sirsnīgām māsiņām un labestīgiem dakteriem, arī šie cilvēki, bieži paši to neapzinoties, „baro" jūsu šūnas ar savu enerģiju. 
Šajā jautājuma sadaļā nedrīkstam nepieminēt arī kādu citu, bet būtisku aspektu. Vai esat aizdomājušies par to, kādēļ mediķi slimnīcās bezcerīgo un potenciālai nāvei nolemto slimnieku izolē no citiem pacientiem un ievieto vienvietīgā palātā? Ne jau tādēļ, ka tādējādi būtu parocīgāk pacientu uzmanīt, nē. Iemesls ir gaužām vienkāršs. Lai cilvēks, kurš ir zaudējis milzīgi daudz dzīvības uzturēšanai nepieciešamās enerģijas, to nenosūknētu no citiem, vieglākā formā sasirgušajiem pacientiem, šādu slimnieku izolē. Tas būtu jādara arī tīri psiholoģisku iemeslu dēļ, lai mirstošais ar savu klātbūtni pārējos neizsauktu depresiju, nomāktības un nolemtības sajūtu. Un bieži vien ārsti, pat nezinot šo patiesību, rīkojas tieši tā un ne savādāk. 

Vai esat ievērojuši, ka miesās kārnajiem vīriņiem patīk apaļīgu formu sievietes, bet pārmēru slaidās dāmas labprāt uzkavējas korpulentu kungu sabiedrībā? Arī šajā gadījumā darbojas tā saucamais „netīšais" vai neapzinātais enerģētiskais vampīrisms, kurā par donoriem kalpo miesās kuplākie cilvēki.

Melnā maģija 

Bet nu apskatīsim jautājumu par apzināto enerģijas zagšanu. Iedomājieties tādu situāciju: kāda sieviete noskatījusi sev tīkamu, bet precētu vīrieti, taču nekādi nespēj piesaistīt viņa uzmanību. Izmēģinājusi visus savā rīcībā esošos „legālos" flirta līdzekļus, ieskaitot šarmu, bet, kad arī tie nelīdzēja, viņa nolēma doties pie melnās maģijas pārstāvja. 
Ticiet vai nē, bet pēc šāda seansa noturēšanas upura ģimene ne no šā, ne no tā ņem un vienkārši izjūk, bet „apburtais" vīrietis patiešām aiziet pie jau minētās sievietes. Bet enerģētiskā lauka noārdīšana, nosūknēšana un sajaukšana vīrietim kļūst liktenīga: viņš pēkšņi atskārst, ka ir impotents un neticami uzņēmīgs pret visāda veida slimībām un infekcijām. Nu viņš „tāds" vairs nav vajadzīgs ne mīļākajai, ne arī pamestajai sievai. Nereti šīs melnās maģijas upuri pievēršas pastiprinātai alkohola un narkotiku lietošanai. Tādējādi šie trankvilizatori un indes viņam sniedz maldīgu priekšstatu par savas enerģijas pietiekamību, bet īstenībā cilvēks ar šādi „"izskalotām" smadzenēm kļūst ļoti līdzīgs zombijam (atdzīvinātam sen mirušam cilvēkam). 

Seksuālās raganas 

Un tagad parunāsim par seksuālās enerģijas raganām. Iztēlojieties šādu ainu: vilcienā brauc izskatīgs jauneklis, bet viņam iepretim sēž blonda skaistule ar zilām, pavedinošām acīm. Saprotama lieta, ka jaunais cilvēks „netīšām" sāk pētīt dāmas apaļumus un priecāties par neredzēto daiļumu. Bet to tikai šai jaunajai un skaistajai sievietei vajag. Juzdama sev pievērsto uzmanību un to, ka jaunekļa enerģija plūst uz viņu, ragana astrālajā plānā izstiepj enerģētisku roku un sāk uzbudināt jaunekļa otro čakru (centru, kurš atbild par seksuālajām aktivitātēm). Kad puisim iestājas erekcija (un tā noteikti notiek!), visa viņa dzīvības enerģija aizplūst pie raganas. Tagad blondajai skaistulei ir izveidots astrālais kontakts ar šo nelaimīgo un, lai arī kurā pasaules malā viņš neatrastos, no viņa seksuālās enerģijas „barojas" ne tikai šī ragana, bet viņa ar šo spēku „dalās" arī ar savām draudzenēm. Neizprotot mistiskās baudas rašanās cēloņus, jauneklis šādai darbībai nepretojas, jo sajūtas ir ļoti tuvas reālajām un tik patīkamas, ka viņš tām ļaujas ar visu savu būtību. Šādos „seansos" viņš redz erotiskas vīzijas un spēj izjust pat tādus kā fiziskus pieskārienus savām erotiskajām zonām. Pēc zināma laika „upuris" tiek enerģētiski iztukšots un nenovēršami iestājas impotence. Tiklīdz tas ir noticis un viņa enerģijas rezerves ir izsīkušas, ragana pārrauj ar viņu astrālo saikni un drīz vien noskata sev jaunu upuri. 

Energoprovokatori 

Bet nu atgriezīsimies realitātē un aplūkosim jautājumu par energovampīriem, kurus mēs sastopam vai ik uz soļa. Tie ir neapzināti apzinīgie enerģijas zagļi. Šādi cilvēki nemitīgi provocē strīdus, izliekas par slimiem un tādā veidā izsauc apkārtējo cilvēku enerģētiskos uzliesmojumus, no kuriem tad arī papildina savas nepiepildāmās enerģijas rezervuārus. Pazīt šos vampīrus ir ļoti vienkārši: kontaktējoties, viņi atradīs visbanālākos ieganstus, lai jums pieskartos, pagrozītu jūsu krekla pogu vai uzsistu uz pleca. Viņi var rupji uzgrūsties jums pārpildītā tramvajā, lai tikai jūs sadusmotos un izmestu negatīvās enerģijas vilni utt. 
Citā gadījumā, runājoties ar jums, vampīri ir apnicīgi, uzbāzīgi, vienmēr centīsies baltu pārvērst par melnu, lai tikai jūs, taisnīgi aizstāvot savu viedokli, uzsāktu neauglīgu strīdu. Taču katram cilvēkam ir raksturīgi jau pa gabalu sajust šādus energoprovokatorus un vairumā gadījumu izdodas izvairīties no tikšanās ar viņiem. Rezultātā šie enerģētiskie vampīri jūtas iztukšoti un sāk izvirst savas dusmas un neapmierinātību uz visiem apkārtējiem. Protams, ka līdzcilvēki neviļus norobežojas no viņiem, neiesaistās ne strīdos, ne sarunās, tādējādi atstājot vampīrus bez „vakariņām". 

Neatbildot uz iespējamā cilvēka-vampīra rupjībām un apvainojumiem, jūs viņu atbruņojat, un, kas zina, varbūt nākotnē viņš iemācīsies enerģiju gūt nevis no naida un dusmām, bet no mīlestības, prieka un citām pozitīvām emocijām, kā to dara visi labas gribas cilvēki.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru