Kā mūs ietekmē smaržas?


Aruda - Prieks un spēks, uzmundrina, spēcina, dod enerģiju un spēju izmantot pareizi un efektīvi fiziskās pasaules resursus.
Apelsīns - Saules enerģija, prieks un spēks, dzīvības elpa, stiprina libido, spēju mīlēt.
Amoliņš - Bitēm iemīļots, ja vēlaties saskaņu ar kukaiņu pasauli.
Āboliņš - Prieks un saskaņa ar dabu.
Ābols - Radošas enerģijas, aizsardzība, dabas un Mātes Zemes enerģijas.
Baziliks - Palīdz pret ilūzijām, attīra astrālo ķermeni, aizsargā no astrāliem, novērš apmātību un vēlmi žūpot.
Bergamote - Atjauno spēkus pēc slimības, sniedz kosmisko spēku, attīra mentālo ķermeni no piesaistēm, stiprina nervu sistēmu, ļoti piezemējošs, tāpēc jāuzmanās lietojot, daudz nedrīkst.
Baldriāns - Nomierina, pieslēdz sudraba enerģijām.
Bekas - Zemes enerģija, jānoliek viena sēne virtuvē, tad piesaista pārticību.
Ceriņi - Palīdz atvērties un iepazīties, normalizē grupu enerģētiku, paaugstina asinsspiedienu, bet dara izklaidīgu.
Ciedrs - Normalizē seksuālo dzīvi, palīdz realizēt savu potenciālu visās jomās.
Ciprese - Palīdz attīrīties, savest kārtībā karmu.
Citrons - Uzmundrina.
Citronmelisa - Palīdz atbrīvoties no vēlmes uzņemties svešas problēmas, nomierina.
Dille - Palīdz atbrīvoties no burvestību ietekmes, nostiprina gribu un spējas pretoties, vējainā laikā ļoti pastiprinās iedarbība, kas bezvējā ir ļoti vāja.
Egle - Aizsargā no vampīriem, nostiprina visus smalkos ķermeņus, palīdz pārdzīvot grūtas situācijas un nomierināties pēc traģēdijām.
Eikalipts - Attīra 5 čakru, palīdz saskarsmē un lai jūs pareizi saprastu.
Elodeja - Ieved burvības pasaulē, dod poēzijas noskaņu.
Greipfrūts - Spēcina, dziedniecisks, sargā no vampīriem, palīdz stiprināt gribu.
Gurķis - Palīdz visu uztvert viegli, harmonizē domas un apkārtni, nomierina.
Ģerānija - Atjauno enerģētisko lauku un dziedē ausis ar smaržu vien.
Ingvers - Palīdz likvidēt enerģētiskos blokus, palīdz mainīt dzīvi, provocē izraušanos no rutīnas un pārmaiņas.
Izops - Attīra augstākos ķermeņus, palīdz saskatīt skaisto, atbrīvoties no karmas, mainīt savu dzīvi uz garīgumu, saskarties ar brīnumiem, ieiet smalkajās pasaulēs.
Jasmīns - Attīra 6 čakru, pazemina asinsspiedienu, aizkavē spēku aizplūšanu, palīdz kontaktēties ar cilvēkiem, atbrīvo no atkarībām. Ja kādam paliek slikti no jasmīna smaržas, tad tam ir vampīriskas tieksmes.
Kanēlis - Noārda savrupību, palīdz atvērties.
Kaņepe - Priecē un atslābina, veido nepiespiestu atmosfēru un filozofisku noskaņojumu.
Kalme - Nes tīru Gaismu.
Krustnagliņas - Palielina libido, seksuālo enerģiju, normalizē 2 čakras darbību, palielina darbaspējas un radošo garu, labāk lietot cilvēkiem pēc 30 gadiem.
Kumelīte - Palīdz sasildīt dvēseli, atvērties Mīlestībai, palīdz atgūt ticību sev un citiem, palīdz saņemties, pārvarēt grūtības, vispārēji dziedina
Kaķpēdiņa - Palīdz būt maigākam.
Lavanda - Aizsargā no Tumsas, attīra telpu un ķermeni, bet provocē naidu un agresiju, ja tās ir daudz cilvēkam.
Laimiņš - Palīdz izturēt, ja nevar neko mainīt, stiprina gribu, palīdz panest visu ar prieku un mācīties no grūtām situācijām.
Liepziedi - Labi ādai, enerģētikai, piesaista Zemes enerģijas, stiprina smalkos ķermeņus, saista ar dabu.
Lilijas - Atvieglo kontaktus, arī seksuālos, veicina atklātību.
Mandarīns - Nomierina, dara priecīgu, piesauc spēku dodošos garus, vairo pievilcību, piesaista visa augšanu, it īpaši materiālo labumu.
Mirre - Spēcīgs aizsargaugs, attīrošs, nes Debesu Gaismu un tīrākās enerģijas, bet piezemētākiem cilvēkiem var būt par spēcīgu.
Mirte - Palīdz būt laimīgākam.
Muskatrieksts - Veicina kontaktus, tīra biolauku.
Nārbulis - Padara fiziski un garīgi skaistu, palīdz saskatīt skaisto dabā.
Naktsvijole - Palīdz saprast Nakts spēkus, maģiju veicinoša, palīdz saprast Dārzu Tumsu.
Opijs - Nomierina, atslābina, palīdz miegā visu nokārtot un dod pareģojošus sapņus.
Paeglis - Stiprina saites ar kosmosu, atvaira spēcīgos dēmonus un mošķus, palīdz domāt gaišas domas.
Pētersīlis - Sargā no mirušo pasaules enerģijām, palīdz astrālos ceļojumos, atbrīvo no burvestībām. Ja jāatbrīvo cilvēks no nobūruma, bet viņš pretojas, tad dodiet viņam pētersīļu un diļļu salātus, arī sīpoli palīdz, visi zaļumi - tas nav pret brīvo gribu, bet palīdzēs saņemties un saprast, vai viņš tiešām grib būt ne viņš.
Pelašķis - Palīdz attīrīt sevi, pats netīra, bet provocē pašattīrīšanos un instinktīvos ķermeņa spēkus, dziedina.
Piparmētra - Spēcīgs zemes enerģijas augs, spēcina, piezemē, ja ir vēlme aizlidot, līdzsvaro Zemes un Debesu enerģijas, nes vispārēju līdzsvaru.
Priede - Saules enerģija, atver pasaulei, palīdz iederēties pūlī un kolektīvā, bet cilvēkam, kas nezina, ko grib, dara ļaunu, viņš pieķeras savām ilūzijām un mēģina tās realizēt, palīdz attīstīt humora izjūtu.
Rasaskrēsliņš - Mīlēt sāpes un saprast ļaunuma izpausmes uz Zemes, samierināties un iederēties šeit.
Raudene - Palīdz pret saaukstēšanos, uzkrāt enerģiju, bet nedrīkst lietot, ja bail no liekā svara, vai tas jau ir, palīdz kļūt resnākam.
Roze - Der visur un vienmēr kā piedeva garīgumam, ja ko vēlaties burt, bet nezināt, vai tas ir labi, pievienojiet burvestībai rozes enerģiju un tā nevarēs aiziet nelāgu ceļu, ja būs slikta – nedarbosies, ja laba, viss ies vēl labāk, laba maigumam, kas jums visiem ir vajadzīgs vairāk par visu tagad.
Rozmarīns - Veicina vieglumu, kustīgumu, tīra blokus un enerģiju sastrēgumus gan cilvēkos, gan telpās, palīdz vizualizācijās.
Salvija - Vieno ar dzimtas enerģiju, modina karmisko un dzimtas atmiņu, aizsargā, papildina enerģiju no tieši tā, ko jums personīgi vajag, palīdz strādāt ar Mahatmu.
Sandalkoks baltais - Kluss, apvaldīts prieks, stiprina attiecības, aizsargā no svešas ietekmes, apmātības.
Sandalkoks sarkanais - Veicina sabiedrisko saskaņu lielos kolektīvos, stabilizē biolauku, palīdz noticēt sev, bet rada vēlmi manipulēt ar cilvēkiem, ved kārdināšanā, par ko sods pastiprinās.
Saules krēsliņš - Palīdz izbaudīt visu slikto, ko darāt, ja jau esiet nolēmuši to darīt un ziniet, ka tas ir slikti, bet tomēr gribat novērst pēc iespējas sliktā izplatīšanos.
Šizandra (citronliāna) - Harmonizē visus ķermeņus, lieto kopā ar to augu, kas harmonizē vajadzīgo, daudz nelietot, palīdz saskaņai ar visiem spēkiem, bet ļoti jāuzmanās lietojot, daudziem ir nesaderība, tomēr tiem, kam nav, tiem palīdz visur saharmonizēt telpu, attiecības, ķermeņus, tomēr arī ne ilgāk kā 15min dienā var izmantot.
Tēja – melnā - Ārstē iekaisumus, atbrīvo no atkarībām, bet lietojot tējas spēku kā smaržu visa attīrīšanās smagi ies, jo ātri un neharmoniski, ja nu vienīgi ļoti vajag var lietot, bet tad daudz, no maz jēga nebūts, tikai haoss.
Tēja – zaļā - Veicina meditāciju, apskaidro prātu, palīdz domāt un vizualizēt, palīdz mācībās un visur, kur vajag prātu.
Vaniļa - Veicina simpātijas un iemīlēšanos, mazina ķildas un nesaskaņas, veicina jautrību, nepiespiestu gaisotni, palīdz saprasties mīļotajiem arī seksa jautājumos, labi tagad to lietot, jo cilvēkiem trūkst vaniļas enerģijas, labi piebērt vanilīnu pie smaržām un veļas skalojamā ūdens.
Vārpata - Palīdz saņemt tieši vajadzīgās enerģijas un saprast, kas dzīvē cilvēkam ir vajadzīgs, un kas nav.
Verbena - Palīdz atcerēties lielus informācijas apjomus, noskaidrot domas un saprast, ko vēlas, palīdz pieņemt grūtus lēmumus, atvēsina sakarsušu galvu un 2 čakru, stiprina saikni ar dabu, palielina gaišreģa spējas, ja tās ir aizvērtas, palīdz atvērt atver zemei tuvās Akašas hroniku daļas, bet nedrīkst lietot bieži, kad lieto, tad riktīgi, bet reti, ne biežāk kā reizi mēnesī.
Vērmele - Dziedina visu, aizsargā no mošķiem, īpaši ūdens stihijas, stiprina saikni ar dabu, palielina gaišreģa spējas, ja tās ir aizvērtas, palīdz tās atvērt, lieto lai labāk ejot astrālā redzētu tā būtnes un visu astrālu, telpā, kurā kvēpinātas labāk noteikt āderi atrašanos un visas enerģijas.
Vijolīte - Sentimentālās jūtas raisoša, palīdz atcerēties mīļoto un nezaudēt saikni ar to esot tālu vienam no otra.
Vilkuvāle - Attīsta humora izjūtu un palīdz saprast ironiju, zemtekstus.
Vīraks - Nes gaismu, aizsargā un attīra visus ķermeņus un telpu.
Žeņšeņs - Uzmundrina un spēcina, labs vecākiem cilvēkiem.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru