Kā mājās uzlabot auru?

Kā mājās uzlabot auru- vislabāk to var uzlabot ar harmoniskām attiecībām starp ģimenes locekļiem, bet tas ir iespējams arī ar tīri tehniskām metodēm!

1. Atbrīvoties no visām vecajām mantām, kas stāv jau gadiem, bet neviens pat nesaprot, kāpēc. Bez žēlastības izsviest vecās drēbes, nepatīkamās grāmatas, salūzušos fēnus, kurus tāpat neviens nelabos, ieplaisājušus traukus, saplēstas rotaļlietas, dāvanas, kas dāvinātas, bet nepatīk, un tamlīdzīgas lietas. Jebkuram priekšmetam mājās jābūt dzīvam - izmantotam, vai vismaz emocionāli nozīmīgam, nevis turētam aiz pienākuma sajūtas. Pretējā gadījumā šādas mantas uzkrāj "mirušu" enerģiju, kas līdzinās purvam un attiecīgi noskaņo mājas atmosfēru.
2. Turēt tīrus logus un gaišas telpas.
3. Nelaist mājās nevienu nepatīkamu cilvēku, arī ne radiniekus, ja viņi tiek saukti ciemos tikai "pienākuma" pēc. Lai māja ir kā harmonijas cietoksnis, kurā nekas nelabs no malas nevar tikt.
4. Nenest darbu un raizes uz mājām, ja bez tā nevar iztikt, tad nepieļaut darba lietu runas un darīšanu vismaz guļamistabā. Pa ceļam uz mājām no ikdienas gaitām var vizualizēt pār sevi plūstam baltu gaismu, kas visus dienas netīrumus noskalo līdz Zemes centram, kur tie sadeg un pārvēršas labākās enerģijās.
5. Dedzināt gaišas sveces (baltas ir universālas), kvēpināt kadiķus (vai kādu attīroša rakstura vīraku, mirres ir universālas), regulāri izmazgāt grīdas ar tīru ūdeni, kuram esi vienkārši palūgusi svētību no augšējiem spēkiem.
6. Nebūtu vēlams turēt ģimenes fotogrāfijas atklātā vietā, kurās katrs no ģimenes locekļiem skatās savā virzienā.
7. Iegādāties kaķi, vēlams, kaķeni.
8. Atskaņot harmonisku mūziku, neieslēgt televizoru, ja tam paredzēts darboties kā "fona troksnim". Neturēt spoguļus pret durvīm un gultām, tualetes durvis konstanti atvērtas. Kaktusus un papardes labāk turēt tuvumā datoram un TV.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru