Kā izvairīties no melnajām enerģijām?

Riskējot izraisīt neticīgo cilvēku izsmieklu pret sevi, tomēr ar pilnu atbildības apziņu gribu apgalvot: tumsas spēki ir tikpat reāli kā nakts un sātans — kā Mēness pie debesu velves. To apliecina daudzu zinošu cilvēku (zinātnieku, inženieru, rīkstnieku u.c.), arī mani personīgie pētījumi šajā jomā. Diemžēl mūsu apziņā gandrīz 100 gadu dzīta iekšā "aksioma": nekā tāda nav! Rezultātā mēs esam kļuvuši neticīgi, dzīvojam bezdvēselisku dzīvi. Cilvēki, (lietojot teicienus "velns lai parauj!", "velna milti" u.c., patiesībā talkā aicina visriebīgākās būtnes. Un tad šis "aizgādnis" rada tādas dzīves situācijas, ka darbi neveicas, plāni izjūk, garastāvoklis bez iemesla pasliktinās utt. 


Patiesi gudri ir tie, kuru rīts sākas ar labu noskaņojumu un dievvārdiem (vislabāk — Tēvreizi). Dzīve ik uz soļa pierāda, ka vide, kur valda strīdi, neiecietība, skaudība, naids, iedzīvo­šanās kāre, allaž mīt dēmoni un citas astrālas būtnes. Šādās mītnēs kaitīgā starojuma zonas ir īpaši izteiktas un spožas. 

Par spoguļiem . To virsmai piemīt negatīvs starojums. Tieši tāpēc mūsu senči spoguļus aizsedza ar melnu drēbi, ja mājās bija nelaiķis. Viņi ticēja, ka šis negatīvais starojums traucēja izdalīties smalkākajām enerģijām — dvēseles neredzamajām substan­cēm. Turpretim vīraks un sveces liesma palīdz dvēselei. Tāpēc būtu ieteicams savus mīļos aizgājējus izvadīt, izmantojot baznīcas rituālus. 

Arī pašiem nevajadzētu stun­dām ilgi grozīties spoguļu priekšā, tādējādi "uzlādējoties" ar negatī­viem fluīdiem. Pareizi dara tās vecmāmiņas un māmiņas, kuras bērniem līdz gada vecumam vispār nerāda spoguli, tādējādi sargājot mazuļu vēl visai vājo imūnsistēmu. 

Viss spīdošais izdala negatīvu starojumu. Nelietojiet spožas flīzes. 

Centieties neiegādāties pulētas mēbeles, lakotus apavus, mirdzošu automobili. 

"Neizdaiļojiet mitekli ar gleznām, kurās daudz melnas krāsas, attēlota slepkavība, asaras, grūtsirdība, velnveidīgi svečturi un statuetes. 

Neaizraujieties ar detektīviem un šausmu literatūru vai kino. 

Stresa stāvoklī nešujiet, neadiet utt. apģērba gabalus un citas lietiņas; tām būs negatīvs starojums, un tās radīs dažādas, nepatīkamas sajūtas — niezi, durstīšanu, neērtību u.c. 

Iedomājieties, kāda iedarbība uz jums būs ēdienam, kuru gatavojusi dusmīga sieva vai mūžīgi neapmierināti pavāri! 

Neļaujiet bērniem pārlieku daudz skatīties televizoru (tikai 2 stundas 3 m attālumā no ekrāna). 

Aizraušanās ar datoriem, disple­jiem un spēļu automātiem rada jaunu slimību, ko mediķi nosaukuši par "kompjūterfobiju". Ārzemēs (ASV, Kanādā, Spānijā, Zviedrijā) izpētīts, ka grūtniecei, strādājot ar datoru tikai 20 stundas nedēļā, augļa attīstība traucēta, sevišķi smadzenes; turklāt iespēja neiznēsāt mazuli palielinās par 80 procentiem, salīdzinot ar sievietēm, kuru darbā nav saskares ar video-termināliem. 

Uz cilvēkiem negatīvi iedarbo­jas elektrotransporta līdzekļi (trolej­busi, tramvaji, elektrovilcieni), kompresora tipa ledusskapji, veļas mazgājamās mašīnas, putekļsūcēji, galda ventilatori u. c. — sevišķi ieslēgšanas un izslēgšanas brīžos. 

Tumšie spēki mīt arī tur, kur valda netīrība, nepatīkamas smakas, tāpēc centieties radīt jaunu vidi ap sevi. 

Biežāk apmeklējiet dievnamus, tajos parasti ir ļoti daudz dziedniecisku zonu , tur realizējas atgriezeniskā saite ar Kosmosa enerģiju. Arī savā mājoklī var radīt dziedniecisku vidi, ja tajā valdīs cilvēcīgas attiecības un ticība Dievam — ne velti Jēzus Kristus teicis, ka jālūdz ne vien dievnamā, bet galvenais — dvēselē, īsteni ticīgo cilvēku mājās viegli elpot, tajās nemīt poltergeisti u.c. nešķīsteņi. Kur valda pozitīvā enerģētika, nemēdz būt prusaku, blusu, zirnekļu. Cilvēka labestība kā magnēts pievelk Visuma Uguns spēcīgo enerģētiku, kas sargā visu apkārtējo. 

Klausoties garīgās mūzikas, dievkalpojumu, baznīcu zvanu skaņu magnetofona ierakstus, jūs attīrāt arī savu telpu. 

Mūsu veselība atkarīga ne tikai no tā, ko un kā ēdam vai dzeram, kāda psihiskā enerģija ir ap mums, kā apgaismots un krāsots mūsu miteklis utt., bet pats svarīgākais — valdīt pār sevi, mīlēt visus un nedarīt ļaunu, no sirds lūgt Dievu (lūgsnas ir visefektīvākais telpu un dvēseles attīrīšanas līdzeklis), to enerģētika ir 6 balles, tās itin viegli "izsvaida" radioaktīvās daļiņas un kalpo kā aizsargs pret daudzām slimībām.

(c) Ļevs Tumaščiks

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru